Geggo og Cengiz har det bedre end nogensinde før: Men særligt én ting er de uenige om

Skrevet af Kamille Isaksen

08/02/2024
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
En ting er parret ikke helt enige om.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Geggo og Cengiz tonede frem i deres nye program “Langt fra Bryggen”, hvor seerne kunne få et indblik i deres store flytteprojekt. 

Man har i årevis kunnet følge med i parrets op- og nedture. Lige siden Cengiz for første gang medvirkede i programmet “Familien fra Bryggen”, har seeren haft et indblik i, hvordan de to turtelduer har haft det. 

Men selvom de ikke selv er i tvivl om kærligheden mellem dem, så er skilsmisser blevet en del af mange danskeres virkelighed, hvilket også har fået ægteparret til at overveje nogle ting. 

I et forsøg på at være forberedte på enhver eventualitet, har parret nemlig overvejet at udarbejde en skilsmissekontrakt. Dette initiativ kommer i lyset af, at 40% af alle ægteskaber i Danmark ender i skilsmisse, en statistik der har fået parret til at tænke over deres egen fremtid.

Under en samtale i deres podcast 'Geggo & Cengiz - helt ærligt', bringer Geggo ideen på banen om at planlægge deres forhold i tilfælde af en skilsmisse. Hun sammenligner det med at skrive et testamente: "Det er bedre at have det på plads, før noget går galt," siger hun. Geggo foreslår en åben dialog om, hvordan de skulle håndtere samværet med deres børn og økonomiske spørgsmål, hvis de skulle gå fra hinanden.

Cengiz, på den anden side, er mere tøvende med at fastlægge konkrete aftaler på forhånd. Han udtrykker en præference for at tage tingene, som de kommer, og nævner, at konsekvenserne af deres handlinger bør afspejles i eventuelle fremtidige aftaler.

Til trods for denne diskussion, understreger parret, at de ikke har nogen planer om at lade sig skille. "Vi har det faktisk bedre, end vi nogensinde har haft det," fastslår Geggo, hvilket indikerer, at deres overvejelser om en skilsmissekontrakt mere handler om forberedelse og forebyggelse end om en konkret plan om at gå fra hinanden.