Sebastian Klein scorer nyt job: Det skal han nu

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

26/03/2024
Foto: Johan Gadegaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Johan Gadegaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Sebastian Klein scorer nyt job.

Dagens topnyheder

Med et frisk pust og en masse kærlighed for naturen, træder Sebastian Klein og Alexander Holm ind på scenen med et helt nyt radioprogram, 'Det billige skidt', der lover at blive en naturpolitisk ugerevy udover det sædvanlige.

Det annoncerer Radio4

Programmet, der får premiere den 5. april på Radio4, sigter mod at give naturen en stemme gennem historier, humor og skarpe meninger, formidlet hver fredag fra klokken 12.10.

Og selvom det ikke er hver dag, at et radioprogram bliver skabt med det formål at forsvare naturen, så er Sebastian Klein og Alexander Holm ikke bange for at tage bladet fra munden:

"Indtil nu har det været sådan, at Alexander og jeg er blevet inviteret ind i andre folks programmer, hvis de havde et emne, de ønskede vores kommentar til. Nu har vi vores eget program, der kun handler om naturen", uddyber Sebastian Klein i pressemeddelelsen, inden han fortsætter:

"Vi sætter vores egen dagsorden. Det bliver fedt. Og vi kan nok ikke undslå os fra at komme med en lille holdning i ny og næ. Men vi er bare klar på at tage naturen i forsvar. Den gør det jo ikke rigtigt selv, selv om der er masser af angreb på den", lyder det fra den folkekære TV-vært, der sammen med biologen med speciale i naturbeskyttelse og formidling, skal stå i spidsen for programmet.

'Det billige skidt' får premiere næste fredag.