Nu er der nyt efter trist meddelelse for 'Vild med dans'-stjernen' Pernille Blume

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

19/03/2024
Foto: Andrea Masini/SIPA/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt.

Dagens topnyheder

I kølvandet på en følelsesmæssig periode markerer den danske svømmestjerne Pernille Blume starten på et nyt kapitel i sit liv. Efter det mulige brud med den franske svømmer Florent Manaudou, har den tidligere olympiske guldmedalje-vinder, Pernille Blume, nu fundet trøst i venskabet og begynder frisk med sin veninde Christina.

På sin Instagram-profil har 'Vild med dans'-stjernen nemlig delt en story, hvor man kan se et dørskilt med hendes og venindens navn.

Flytningen signalerer ikke kun et fysisk skifte men også en mental omstilling for Pernille Blume, der efter alt at dømme ikke er sammen med hendes eksforlovede.

Ekstra Bladet har uden held gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Pernille Blume og Florent Manaudou om, hvorvidt de stadig danner par.

Historien

Historien om Blume og Manaudous forhold og det efterfølgende brud er som taget ud af et drama. Fra det romantiske frieri i Paris, der blev delt med offentligheden under deres deltagelse i 'Vild med dans' til de lykkelige øjeblikke, der blev delt flittigt på sociale medier, er der blevet overraskende tavs fra begge parter.

Men det stopper ikke her.

Deres historie tog en drejning, da Florent Manaudou offentliggjorde en video, hvor han kyssede med en anden kvinde.

Se og Hør skrev den i forbindelse, at de to tidligere forlovede i efteråret sidste år slettede alle spor af hinanden på sociale medier.

Og selvom der ikke er nogen officiel melding fra parret, så er de efter alt at dømme ikke længere forlovet.

Det vidner Pernille Blumes nye kapitel også om, hvor hun har byttet parforholdets trygge havn ud med venskabets solidaritet. En historie, der på mange måder ikke kun handler om bruddet med Florent Manaudou, men også om Pernille Blumes mod til at omfavne forandring og gå mod nye horisonter med et åbent hjerte og et stærkt sind.