Seere raser over kæmpe fejl fra TV3 under Super Bowl - Bliver spist af med dårlig undskyldning

Foto: Shutterstock.com

Mens folk ikke var helt oppe at ringe under Super Bowl, så kom de i den grad op i det røde felt under halftime-showet. TV3 valgte nemlig at cutte til reklamer midt i mens, at Maroon 5 skulle slutte showet af.

Mens store dele af Danmark fortsat debatterer om hvorvidt, at Bea og Maria skulle pakke sammen for deres attitude under dette års X-factor, så raser en anden del af befolkningen over TV3+, der igen i år transmitterede Super Bowl til de danske seere.

Mens New England Patriots og Los Angeles Rams havde leveret den mindst scorende første halvleg nogensinde i Super Bowl, så håbede de mange TV-seere på, at de kunne blive underholdt af det store halftime-show, der blev leveret af Maroon 5.

Det var da også muligt størstedelen af tiden, men bedst som Maroon 5 var kommet til deres mest velkendte sang, Moves Like Jagger, og hele showet skulle slutte af med et brag, valgte TV-kanalen at skifte over på reklamer.

Mens Adam Levine begyndte at synge de første strofer af sangen, begyndte NFL-kommentator Henrik Levysohn at speake indover sangen, og kort tid efter gik kanalen på reklamer.

Det var cirka klokken 02:30, og der gik ikke mange sekunder, før det vrimlede med beskeder på TV3 Sport NFL’s hjemmeside, der stod for transmitteringen af kampen. Og det var mildest talt ikke glade seere, der kommenterede.

”Jeres værter sidder selv og fortæller om, at seertallene i USA er høje på selve halftfime-showet, kunne man så forestille sig, at nogen står op for at se det midt on natten? Ja, min kone for eksempel, som skal på job i morgen, blev vækket for at se det. Og så vælger i at brække slutningen af, hvor man jo tydeligt kunne se på tågen, at der har været gang i den. Det er ikke i orden, og hvis det er i forhold til sponsorer og reklamer, var der jo rigelig tid til at tale bagefter. Ergo dropper i noget af selve finalen, som er en oplevelse for mange, for at skulle høre på jeres egen mening om et show, vi ikke fik slutningen af. Øv og ikke i orden!” skriver André W N Andersen.

”Jeg har nu kontaktet Ekstra Bladet, håber de ringer til jer, og snakker med jer, når i nu ikke giver os seere en undskyldning,”,  lyder det fra Nikolaj Nielsen.

”Har næsten ondt af værterne, som skal være frontfigurer for den tåbelige beslutning”, mener Anders Kamstrup Friis, mens Tom Aarup Larsen mener, at de ødelagde oplevelsen for mange NFL-fans.

”I formåede simpelthen at ødelægge Super Bowl-oplevelsen for rigtig, rigtig mange NFL-fans. Det er bare ikke godt nok TV3,”

TV3 skyder skylden på NFL

Da reklamerne var slut, og der igen blev sendt live fra TV3-studiet, var det tydeligt at se, at værterne selv var lidt forvirrede over hele situationen. De begyndte at kommentere lidt på halftime-showet, hvilket blot var til endnu mere irritation for de seerne, der ikke havde fået hele showet med.

Kort tid efter kom der en undskyldning på Facebook.

”Hej alle.

Vi beklager meget, at vi gik på reklamer, før half time showet var slut. Vi fulgte de tider, vi har fået fra NFL - hvilket de ikke selv gjorde.

Det er dybt ærgerligt, og vi beklager endnu engang meget for fejlen!

Og så ønsker vi selvfølgelig jer alle en god anden halvleg.

Hilsen TV3 SPORT”

Den bed seerne dog ikke på, og de kritiserede TV3 for at skyde skylden på NFL, når de udmærket var klar over, at NFL-kampe kan variere i spilletid, og derfor let kunne have undladt at sætte reklamerne på, på det tidspunkt de gjorde.

Derfor krøb TV3 til korset igen, hvor de fortalte, at de alligevel ikke mente, at det var NFL’s skyld.

”Hej alle sammen.

Vi mener selvfølgelig ikke, det er NFL’s skyld – det er derfor, vi beklager fejlen dybt!

Mvh. TV3 Sport”

Gentog det under pokaloverrækkelsen

Man kunne så håbe, at TV3 havde lært af deres fejl i halvlegen, og derfor ville lade TV-seerne, følge pokaloverrækkelsen.

Det var dog ikke tilfældet, for her valgte TV3 atter at skifte over til reklamer, hvilket igen irriterede natteravnene, der havde holdt sig vågen det meste af natten, for at følge opgøret mellem Patriots og Rams.

”Cut til reklamer i det øjeblik, at trofæet bliver løftet,” skriver Michael Toborg, og han bliver fulgt op af Anders Bjørnskov, der bestemt heller ikke er tilfreds.

”Seriøst!! Slutter i nu også hele dækningen før trofæoverækkelsen? Nu må det fanme stoppe altså. Hvad er det for en amatørdækning af Super Bowl? Så lad da være med at sende det, hvis i ikke gider altså,” lyder det blandt andet fra Anders Bjørnskov.

De danske New England Patriots fans kan dog glæde sig over, at de vandt Super Bowl med cifrene 13-3 over Los Angeles Rams.

Læs også

Muslimer raser over Nike-sko: Design træder på Allah

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip