Silas Holst med opråb til Mette Frederiksen

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den populære danser langer ud efter statsministeren.

Kort før jul blev en række restriktioner indført. Det var i høj grad kulturlivet, der blev ramt, da spillesteder, teatre og biografer blev tvangslukket.

Alle de nye coronarestriktioner, som blev indført i december, gælder frem til 17. januar.

Læs også

Så meget kostede en nytårsmenu hos Gordon Ramsay

Men ‘Vild med dans’-stjernen Silas Holst kan godt være i tvivl om, hvorvidt restriktionerne bliver forlænget. 

Det melder han ud i et Facebook-opslag, hvor han henvender sig til kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen og statsminister Mette Frederiksen.

“Jeg står midt i prøverne på Kinky Boots på Det Ny Teater og krydser mine fingre. Der er en uge til restriktionerne ophører, og vi er en hel branche, der inderligt håber, vi får lov at åbne igen,” skriver Silas Holst, der mener, at regeringen mangler at komme på banen.

“Der har desværre været en larmende tavshed fra jeres side, hvad kulturen angår. I har overladt det til Venstre og De Konservative at tale om vigtigheden af kunst, teater og film. Hvor bliver I af?” lyder det spørgende fra Silas Holst i opslaget på Facebook.

Har lånt fra en kollega

Silas Holst er ikke den eneste, der i disse dage krydser fingre. Skuespilleren Laus Høybye er nemlig i en lignende situation. Han står også midt i prøverne på en forestilling, og det er faktisk Laus Høybyes Facebook-opslag, som Silas Holst har fundet inspiration i. 

Nedlukning af blandt andet kulturelle aktiviteter i Danmark er foreløbigt til og med 17. januar.

Læs også

Bob Sagets 'sidste' ord er hjerteskærende

 

 

Dagens Gossip