Bob Sagets 'sidste' ord er hjerteskærende

Foto: Shutterstock.com

Den amerikanske skuespiller og komiker Bob Saget blev natten til mandag fundet død på et hotelværelse.

Bob Saget, der er kendt for sin karriere som skuespiller og standup-komiker, blev natten til mandag dansk tid fundet død på et hotelværelse i Orlando i Florida.

Læs også

Så meget kostede en nytårsmenu hos Gordon Ramsay

Det er kommet som et stort chok, at Bob Saget er død i en alder af 65 år. Få timer forinden havde han nemlig optrådt i to timer med sit standup-show i Ponte Vedra Concert Hall i Jacksonville i Florida.

Ifølge det lokale politi var der ingen tegn på, at der var foregået noget kriminelt, eller at der skulle være narkotika involveret. Hans dødsårsag er endnu ukendt.

Kort efter at have færdiggjort sit show, der altså havde en varighed på hele to timer, i Jacksonville, delte Bob Saget et opslag på Twitter. Dette opslag endte med at indeholde nogle af hans sidste ord.

"Jeg elskede aftenens show i @PV_ConcertHall i Jacksonville. Anerkendende publikum. Tak igen til @RealTimWilkins for åbningen. Jeg anede ikke, at jeg havde et to timers sæt her til aften. Jeg er glædeligt afhængig af det her," skriver han i sit opslag på Twitter, som han runder af med et link til resten af hans turné.

Med til sit opslag har han vedhæftet et billede af sig selv, der står på en scene. Der er intet publikum at spotte bag ham, hvorfor det må formodes, at billedet er taget enten inden eller efter hans show i Ponte Vedra Concert Hall.

Bob Saget virkede derfor bestemt ikke som en mand, der var færdig med hverken livet eller at optræde. Derimod udtrykker han ligeud, at han er 'afhængig' af at optræde med sit standup-show.

Læs også

Engelsk tv-stjerne død

Den verdenskendte skuespiller og komiker virkede derfor som en mand, der havde det rigtig godt. Det gør det naturligvis blot endnu mere hjerteskærende, at han skulle miste livet natten til mandag.

 

Dagens Gossip