Simon Kvamm raser mod regeringen

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Musikeren er bestemt ikke imponeret over regeringen. Og det lægger han ikke skjul på.

Den landskendte musiker og komiker Simon Kvamm er en blandt mange artister, der i øjeblikket står i en meget usikker situation. 

Læs også

Vandt med få stemmer: Så tæt var finalen

Årsagen til dette er, at han ikke kan vide sig sikker på, at der vil være spillejobs at hente til sommer. Der er nemlig ikke blevet meldt noget nyt ud om, hvorvidt de danske festivaler ender med at kunne løbe af staben til sommer. 

Til trods for, at det blandt andet er blevet meldt ud, at det vil være tilladt at have tilskuere med til EM i fodbold i Parken til sommer, er der endnu intet nyt blevet meldt ud, når det kommer til sommerens mange festivaler. 

Det er noget, der frustrerer Simon Kvamm i stor stil. Faktisk er han så frustreret over det, at han har langet ud efter regeringen og deres håndtering af det. Her kalder han det blandt andet for 'utroligt' og 'en rød klud for festivalbranchen', skriver Ekstra Bladet

Simon Kvamm, der både er kendt som solist, men også som formand for grupperne Nephew og Hugorm, er desuden ikke synderligt begejstret for, hvordan de mange danske musikere er blevet kompenseret under coronapandemien. 

I denne forbindelse fortæller han til Ekstra Bladet, at der ikke er nogen musikere, der har fået kompensation for sommeren 2020.  

"Det er endt som slagsmål på festivalernes skriveborde. Regeringen har udvist enorm mangel på forståelsefor musikbranchen. Ingen musikere har fået kompensation for sommeren 2020," lyder det fra Simon Kvamm til Ekstra Bladet. 

Læs også

Flere bivirkninger: Ny vaccine giver måske også blodpropper

I øjeblikket er Simon Kvamm ikke blot aktuel med bandet Hugorm, men også hans nye satireserie, der har fået navnet 'GURU'. Den nye serie har premiere på DR i denne uge. 

 

Dagens Gossip