Sjællandsk kvinde vågnede op til uvirkelig sms: 'Min mands nattesøvn var helt ødelagt’

Foto: Shutterstock

Et ægtepar fik for nylig en sms, der i den grad har ændret deres liv.

En kvinde fra Vestsjælland vågnede for et par uger siden op til en sms-besked, der i den grad føltes uvirkelig.

Beskeden var nemlig fra Danske Spil, der lykønskede kvinden med, at hun netop havde vundet en million kroner – noget der dog syntes helt umuligt.

Aftenen før var der nemlig blevet trukket vindertal, og her havde kvinden og hende mand haft nul rigtige. Derfor var de gået i seng velvidende, at det heller ikke var denne gang, de skulle vinde en Lotto-gevinst. Morgenen efter stod der dog noget andet i sms’en.

Læs også

Kvinde fanget i tolden hos lufthavn: Bliver rasende, da tolder finder ‘ulovlig’ snack i hendes taske

- Jeg skulle meget tidligt op og tjekkede min telefon, som jeg altid gør. Da jeg først så SMS’en, troede jeg simpelthen ikke på, det var rigtigt, forklarer kvinden til Danske Spil.

Det viste sig dog, at den var god nok. Kvinden havde nemlig været så heldige at vinde en million skattefri kroner på Lottos Millionærgaranti. Nogen hun fik bekræftet, da hun tjekkede parrets konto.

- Jeg loggede ind på vores konto på nettet, og der var den altså også god nok. Jeg havde en lang cykeltur til arbejdet, og jeg kan love dig for, at der blev tænkt mange tanker på den tur. Og det var også lidt svært at koncentrere sig på arbejdet, må jeg indrømme, lyder det fra lottomillionæren.

Læs også

31-årig kvinde genkendte tyv: Da han steg på bussen, ventede der ham en grim overraskelse

Kvindens mand måtte dog vente med at få den gode nyhed, da hun ikke ville vække ham så tidligt om morgenen. Derfor ventede der ham en vild nyhed, da han og konen genså hinanden efter arbejde.

- Altså det er jo lidt underligt, for hvordan får man lige overbragt sådan en nyhed. Jeg tror, jeg fik sagt et eller andet tosset om, om han stadig ville elske mig, hvis jeg var millionær. Nu har vi været gift i mange år, så han forstod ikke rigtig hvad jeg mente. Men han blev da utrolig glad, da jeg fik forklaret ham sammenhængen, siger hun og fortsætter med et grin:

- Og så fik jeg da ellers ødelagt hans nattesøvn mellem søndag og mandag.

Læs også

Efter 15 år og millioner af kroner: Nu er dronning Margrethes svinedyre sarkofag færdig

Siden den vilde nyhed, har parret haft god tid til at fundere over, hvad pengene skal bruges til. Samtidig har de dog også besluttet, at deres børn ikke skal vide noget om den vilde gevinst.

- Allerførst har vi betalt vores kassekredit ud. Og så har vi ellers lagt et budget over alle de ting, vi gerne have lavet. Vi har besluttet, at vi ikke fortæller om gevinsten til nogen. Ikke engang vores børn. De må sgu tjene deres egne penge, lyder det.

De foreløbige planer går på, at parrets have skal renoveres med nye fliser og græs. Derudover skal parret have nyt badeværelse og køkken, hvilket har været et ønske i mange år.

- Du ved, vi har hele tiden sagt, at man kunne leve med et 70’er køkken og badeværelse, der er blevet malet over et par gange. Men den dag vi fik råd, så skulle det skiftes. Så det er helt fantastisk, at vi endelig kan få det gjort.

 

Dagens Gossip