Skandale ved Dansk Melodi Grand Prix

Det blev BenTan, der løb med sejren. Men fokus kom på DRs app. Foto: DR.

Selvom det blev forhåndsfavoritterne, der løb med sejren, så udspillede der sig noget af en skandale ved gårsdagens melodi grand prix. Mange melder nemlig om, at DR lukkede for afstemningen inden man kunne nå at høre sang nummer 10.

Flere kritiske røster har floreret på Facebook, hvor seerne til det danske melodi grand prix ikke er tilfredse over den måde afstemningen forløb. 

Alt forløb tilsyneladende efter planen indtil den sidste sang kom på scenen. Det var Jasmin Rose og hendes kæreste, beatbokseren RoxorLoops, der af bookmakerne var spået en andenplads ved melodi grand prix'et. 

Selvom det dansk-belgiske par var spået en topplacering, så nåede de ikke engang i top tre. Det satte gang i en kædereaktion af kritiske røster på både Facebook og Twitter. Mange var af den overbevisning, at man ikke kunne stemme på nummeret 'Human', hvor deres stemme simpelthen ikke gik igennem og blev registeret i DRs app eller via SMS.

DR: Ingen problemer

DRs ledende redaktionschef for Dansk Melodi Grand Prix 2020, Gustav Lützhøft, fortæller dog til EB.dk, at der ikke har været nogle problemer med appen. 

"Vi har godt set, at der har været skriveri om det. Der har ikke været problemer med appen, og vi kan se, at der er kommet mange stemmer ind på appen. Også på sang nummer 10, så nej. Der har ikke været problemer der," siger han til Ekstra Bladet.

Uanset problemerne, så er det Ben & Tan, der skal repræsentere Danmark ved det internationale melodi grad prix. De fik hele 61 procent af stemmerne. Nummer to til eventet i går, der forøvrigt blev afholdt uden publikum, blev Sander Sachez med 20 procent af stemmerne, mens Emil blev nummer tre med 19 procent.

Læs også

Melodi Grand Prix gennemføres uden publikum

 

 

 

 

 

Dagens Gossip