Skole med skræmmende besked til forældre: Et spørgsmål om tid før voldtægt finder sted

Foto: Google Maps

Forældre til elever på en dansk skole fik sig noget af et chok, da skolen sendte en besked ud, hvor de advarer mod, at en voldtægt snart kan finde sted.

Forældrene til elever på Fløng Skole i Høje-Taastrup må i den grad have spærret øjnene op, da de fra morgenstunden modtog en skræmmende besked fra skolens ledelse på skoleplatformen Aula.

Ordret stod der blandt at i beskeden, at der er reel sandsynlighed for, at en voldtægt kan finde sted.

Læs også

DMI varsler om stor vejrændring: Skybrud og flere dages regn på vej

“Vi vurderer, at det kan være et spørgsmål om tid, før en reel voldtægt finder sted,” lød det i Aula-beskeden fra skolen.

Piger trækkes ind i buske

Årsagen til beskeden skal findes i, at der i løbet af den seneste tid, har været piger fra 6.-9. klasse, der er blevet krænket ved arealer tæt på skolen.

Her skulle pigerne været blevet trukket med ind i buskadser, hvor de er blevet tilbudt penge for at vise deres krop frem.

“Vi har flere piger, som fortæller om, hvordan de bliver hevet fat i, trukket ind i buskadser, generelt isoleret fra deres venner og gruppe for at få tilbud om penge, hvis de viser fx numse/bryster,” lyder det i beskeden fra skolen.

Ifølge skolen skulle nogle piger være blevet hevet fat i af halvvoksne mænd, hvor de har måtte råbe om hjælp og sparket løs, for at kunne komme fri igen.

På grund af beskeden til forældrene, har politiet valgt at patruljere oftere i området, så børnene på skolen kan føle sig mere sikre.

“Københavns Vestegns Politi har i en længere tid været i tæt kontakt med Fløng Skole i forbindelse med unge, der tager ophold på skolens område om aftenen og blandt andet drikker alkohol. Derfor har vi været en del i området den sidste tid og havde blandet patruljer på stedet både onsdag og torsdag aften,” skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi fortæller dog, at de ikke har fået nogle anmeldelser om seksuelt krænkende adfærd, men at de på det kraftigste opfordrer til, at elever og forældre tager kontakt til politiet, hvis de oplever noget.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Læs også

Se video: Sex-gale aber overtager by

 

 

Dagens Gossip