Se video: Sex-gale aber overtager by

Corona-virussen har sat en stopper for turisme i hele verden. Manglen på turister har skabt problemer i den thailandske by Lopburi, hvor sex-gale aber har overtaget dele af byen.

Normalt er aber et almindeligt syn i byen Lopburi, der er placeret i centrum af Thailand. Men på grund af manglen på turister og dermed mad, er aberne blevet mere ophidsede, aggresive og sågar sex-gale. Det skriver Ladbible.com. 

Læs også

Politiet jagter nøgen mand: Blottede sig i bar røv og løbesko

Aberne har overtaget bydele

Ifølge lokale er problemerne med aberne så alvorlige, at de har valgt at opholde sig indendørs, og der er tilmed områder, hvor det ikke længere er sikkert at færdes på grund af de aggressive aber. Lokale fortæller også, at abernes ekskrementer er overalt, og lugten skulle være uudholdelig.

Lokalbefolkningen troede, at det ville være en god ide at fodre aberne med fast food for at berolige de ophidsede dyr, men det høje sukkerindhold har kun forårsaget endnu mere vrede blandt aberne.

Situationen er nået et punkt, hvor et ‘wildlife management team’er bragt ind for at sterilisere hundredvis af aber for at sikre, at de ikke formerer sig. 

Se video med de vilde aber

Det er tydeligt, at manglen på mad skaber kaos blandt aberne. I videoen herunder kan du se aberne, der aggressivt leder efter mad. 

Da en af aberne formår at få fat i en banan, løber resten aggressivt efter. 

“De lignede mere vilde hunde end aber. De var helt vilde efter at få fat i den banan. Jeg har aldrig set dem så aggressive,” siger en lokal mand. 

“Der er normalt en masse turister her for at fodre aberne, men nu er der ikke så mange på grund af coronavirus,” tilføjer han.

 

Thailand lider, ligesom mange andre lande rundt om i verden, af coronavirussens konsekvenser. Sidste år besøgte 39 millioner turister sydøstasiatiske land, skriver Ladbible.

Læs også

Simpelt indgreb gjorde Sofias ansigt firkantet

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip