Skønt: Maria og Bea vender tilbage!

Foto: ANDREASEN, LARS E / Ritzau Scanpix

De forlod X Factor i fredags, da Beas far under tragiske omstændigheder gik bort, men de to piger er langt fra færdige endnu. De lægger nemlig op til, at de vender tilbage.

Det kom som et kæmpechok, da TV2 pludselig i fredags meddelte, at aftenens liveprogram ville blive uden deltagelse af de ærlige ’ghettopiger’ Maria og Bea. Det skyldtes, at Beas far omkom efter en pludselig hjerneblødning dagen forinden.

Det var triste omstændigheder, der fik pigerne til at forlade konkurrencen, hvor de ellers var blandt favoritterne hos bookmakerne til at gå hele vejen til finalen. X Factor har de derfor ikke nogen fremtid i, men det betyder ikke, at danskerne har set det sidste til de to piger, der pludselig charmerede sig ind på hele befolkningen, efter de ellers var blevet latterliggjort af mange grundet deres attitude under deres casting.

Lige netop den første modtagelse fra befolkningen, er også noget de kommenterer på, i deres første indslag på deres fælles Instagramprofil, siden de forlod programmet.

Læs også

Mand var træt af negativt arbejdsmiljø: Gav kollegaerne LSD

”Vores audition sparkede det hele i gang, men de fleste folk omtalte os som talentløse og så os kun som underholdning. Tak til dommerne, Lars, Blachmann og dejlige Oh Land som gav os 3 ja-er i XFACTOR og som gav os håb og vilje til at vise hvad vi ellers kunne,” lyder det på Instagram fra de to piger.

”Ik’ det sidste i har set af os”

I det lange opslag takker pigerne for de mange rørende beskeder, som de har fået i løbet af de nsdiste uges tid. Yderligere takker de alle de mennesker, der har været med på deres rejse, og det dækker både de tre dommere, deres stemmetræner og naturligvis også deres ikoniske ’producer’ Asger, der altid har været med dem hele vejen.

De to piger var i den grad savnet i fredagens program, hvor deres kulørte facon manglede, men danskerne kan glæde sig over, at de to piger ikke er færdige med at optræde. De afslutter nemlig deres opslag med en besked, hvor de lægger op til, at der er mere på vej.  

”Det slet ik’ det sidste I har set af os, vær klar til mere GREATNESS og BUSINESS fra Maria & Bea,” slutter opslaget.

Læs hele pigernes opslag på Instagram lige her

Et af billederne fra pigerne opslag på Instagram. Her står de med vennerne Eline og Asger. Foto: Instagram

Hvad, hvordan og hvornår, man kan forvente at se pigerne igen, vides endnu ikke. Men hvis man kender X Factor formatet korrekt, mon der så ikke findes plads til en særlig gæsteoptræden i finaleshowet?

Læs også

Bar skulle til at lukke... Det lavede Mikkel Hansen om på

 

 

Dagens Gossip