Slår Rema 1000, Netto og andre supermarkeder: Her får du de billigste dagligvarer

27/03/2023 11:19

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu står det sort på hvidt, hvor du finder de billigste dagligvarer.

Mest læste i dag

Krisen raser og danskerne kæmper unægtelig med at få enderne til at hænge sammen. 

Men hvis du er blandt dem, der føler du har færre penge mellem hænderne, og trænger til lidt mere luft i budgettet, så bør du handle på nemlig.com. 

Det står nemlig sort på hvidt efter B.T.’s nye pristjek har løftet sløret for, at nemlig.com er de billigste på hele det danske dagligvaremarked. 

Og positionen som den billigste aktør på markedet er et resultat af målrettede investeringer i at tilbyde kunderne konkurrencedygtige varepriser, der sammen med leveringspriser fra 0 kr. skal gøre nemlig.com til danskernes foretrukne supermarked. 

I 2022 lagde nemlig.com en ny strategi, der skal få flere til at handle på nettet og bringe onlinesupermarkedet tættere på målet om at blive danskernes førstevalg, når det gælder dagligvareindkøb. 

Strategien har løbende vist sig succesfuld, og i det seneste pristjek i B.T., der blev bragt lørdag d. 25. marts, blev det understreget, at nemlig.com til fulde er konkurrencedygtige over for de fysiske supermarkeder, når det kommer til pris. Derfor kom nemlig.com ud som vinder i et omfattende pristjek, hvor hele 42 dagligvarer indgik med priserne fra samtlige kæder i dansk dagligvarehandel. 

Og Jack Enevoldsen, kategoridirektør i nemlig.com, lægger heller ikke skjul på, at det er noget som skaber glæde hos ham: 

“Vi arbejder dagligt med, at vores priser skal være mindst lige så billige som i discountbutikkerne. Og vi er glade for, at pristjekket bekræfter, at vi er lykkedes med den mission. Vi er meget stolte af, at vi kan indtage en position som de billigste på markedet i dette pristjek, for vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at det er både let og billigt at handle dagligvarer. De behov forener vi i nemlig.com med vores store sortiment på 9.000 dagligvarer med Danmarks bedste friskhedsgaranti, levering fra 0 kr. og dagligvarepriser på niveau med de billigste i markedet”. 

Nemlig.com prismatcher dagligt 1.800 af de mest solgte varer med Rema 1000’s normalpriser og har samtidig over 1.000 ugentlige tilbud. Det har kunderne kvitteret for ved at øge deres køb af varerne, der er prismatchet og på tilbud, hvilket ifølge kategoridirektøren understreger, at kunderne værdsætter den nye strategi: 

”Nu, hvor nemlig.com er blevet et af Danmarks billigste steder at købe sine dagligvarer, så kan vi se, at flere og flere kunder sammensætter indkøbskurven digitalt frem for at tage turen ned i et fysisk supermarked. At nemlig.com har opnået denne stærke prisposition er et resultat af en klar strategi, et stærkt samarbejde med vores leverandører samt en investering i at gøre online dagligvarehandel hos nemlig.com til danskernes førstevalg. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi kan se, at danskerne har taget det til sig,” siger Jack Enevoldsen.