Snart kan du bruge MobilePay til dette

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Det kan være et spørgsmål om måneder, før MobilePay ruller en helt ny funktion ud, der kommer til at glæde rejselystne danskere.

Man finde ikke mange danskere borgere, der ikke har appen ‘Mobilepay’ installeret på deres telefon. Appen er nemlig så smart, at man på ganske få sekunder kan overføre penge til sine venner, familie eller en fremmed man har købt noget hos via DBA.

Appen kan dog også bruges i butikkerne, hvor du blot tager din telefon frem, og så har du betalt for de varer, som du skulle købe. På den måde behøver du hverken kontanter eller at have dit kreditkort med i byen.

Læs også

Så kom frygtet ændring: MobilePay indfører månedligt gebyr

I fremtiden bliver Mobilepay dog endnu smartere, da de er på vej mod et europæisk samarbejde.

Det er Børsen, der skriver, at Mobilepay er i færd med at forhandle et europæisk samarbejde på plads, som i bund og grund vil betyde, at du kan betale med din Mobilepay-app, når du er i udlandet.

Kører du eksempelvis over grænsen for at handle, så kan du nøjes med at tage din telefon med, og du behøver derfor ikke veksle kontanter eller betale med dit kort.

Ifølge Mobilepays topchef, Claus Bunkenborg, kan der være tale om få måneder, bør det er oppe at køre.

“Når vi først er blevet enige om reglerne, så drejer det sig om få måneder, før vi er oppe og køre,” fortæller han til Børsen.

Vil du komme til at benytte dig af Mobilepay i udlandet, når det bliver aktuelt?

Læs også

Uhyggelig besked fra Skat: Måske får du ikke hele din løn

 

 

 

Dagens Gossip