Sne og slud på vej over Danmark: 'Det kan blive lidt dramatisk i nat'

Arkivfoto.

Nu kommer vinteren.

- Det kan blive lidt dramatisk i nat.

Sådan lyder meldingen fra den vagthavende hos DMI om det vejr, som rammer Danmark i nat, skriver BT. 

Mens man i det vestlige Jylland flere steder allerede har fået sne, kan store dele af Vestdanmark også nu begynde at forberede sig på sne, slud og regn. 

Læs også

Forsvunden kvinde fundet død

I de tidligere aftentimer, kan også Sjælland og øerne se frem til, at den kolde front rammer, og dermed bliver hele landet ramt af det våde og kølige vejr. 

LÆS OGSÅ: Vi vidste det: Bacon forlænger dit liv

- Det kan blive lidt dramatisk i nat. Der passerer en front vestfra, og allerede nu falder der sne og regn i det jyske. Fronten breder sig vestpå, og omkring 19.20 vil den ramme hovedstadsområdet. I den vestlige del af landet vil den formentlig føre en del sne med sig, mens det i hovedstaden nok mest vil falde som regn. Men i løbet af natten nærmer temperaturen sig nul grader, og så kan det gå hen og blive slud, fortæller Martin Lindberg, vagthavende ved DMI, til BT. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Flere steder i Jylland, forventer DMI, at der vil falde flere centimeter sne, og derfor opfordres billister til at køre forsigtig i nat. 

- Der falder formentlig mest sne i Jylland, så især her skal man være ekstra forsigtig, hvis man skal ud at køre i løbet af natten og i morgen tidlig. Men det gælder sådan set i hele landet, at vejret kan skabe problemer i trafikken, siger vagtchefen til avisen. 

Jysk ægtepar er anklaget for at narre kvart million kroner fra døende kvinde

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip