Søren Brostrøm er bekymret

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

I Go' Aften Live kunne Søren Brostrøm fortælle, at han oprigtigt frygter en tredjebølge af coronavirussen.

Vi er efterhånden længe forbi den første bølge af coronavirussen og vi er vel der, hvor vi efterhånden nærmer os afslutningen bølge nummer to.

Forhåbentlig er vi også der, hvor vi ikke skal opleve en tredje bølge, fordi vi er godt i gang med at få vaccineret danskerne.

Læs også

Mor raser: Pædagoger synes datters navn er for svært at udtale

Helt så optimistisk er sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm dog ikke.

I Go’ Aften Live i går aftes på TV2 blev Søren Brostrøm nemlig interviewet, og her fortalte han, at han på grund af årstiden frygter for en tredje bølge.

Jeg er bekymret for en tredje bølge. Det tror jeg, vi alle sammen er. Sådan lød det fra fra Søren Brostrøm til TV2. Han understøtter det med, at februar og marts notorisk er de hårdeste måneder på året hvad angår almindelig influenza.

I Go’ Aften Live fortæller Søren Brostrøm også, at de er blevet meget klogere på virussen i forhold til, da den lige kom frem, men til gengæld er der fortsat nogle spørgsmål, som Søren Brostrøm ville ønske, at han vidste.

“Når du har haft sygdommen én gang, har du så immunitet? Vi ved godt, at der er nogen, som er smittet to gange, men hvor mange af os er beskyttet og i hvor lang tid?”

“Det andet er, at når man så er vaccineret, varer vaccinen så evigt? Eller skal vi vaccineres hver vinter, lige som vi kender det ved influenza? Det er også et godt spørgsmål,” lyder det fra Søren Brostrøm.

Heldigvis ser Søren Brostrøm dog også håbet forude, da vi er kommet i gang med at vaccinere folk i Danmark.

Læs også

Udbetaling af indefrosne feriepenge rykket

 

 

Dagens Gossip