Soeren Le Schmidt i alvorlig ulykke: “Noget af det mest smertefulde, jeg nogensinde har prøvet”

Skrevet af Kamille Isaksen

22 uger siden

|

08/01/2024
Indland
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Under et spaophold kom Soeren uheldigt til skade, da hans hustru ved et uheld ramte ham i øjet med sin ring, hvilket resulterede i en flækket hornhinde.

Dagens topnyheder

Den anerkendte designer Soeren Le Schmidt står over for en utrolig stor udfordring, som truer med at forhindre hans deltagelse i det forestående tronskifte den 14. januar. Soeren, der var en del af 'Vild med dans'-castet i år, oplevede et alvorligt uheld, der har sat hans syn og fremtidige projekter på spil.

Det skriver HER&NU

Under et spaophold kom Soeren uheldigt til skade, da hans hustru ved et uheld ramte ham i øjet med sin ring, hvilket resulterede i en flækket hornhinde.

I december udtrykte Soeren optimisme omkring helingen, men siden da har situationen ændret sig drastisk. "Siden 1. januar har jeg mistet synet helt på øjet, så det er noget rigtig rod. Min hornhinde er simpelthen ikke vokset sammen igen," afslørede Soeren.

Behandlingsprocessen har været både smertefuld og udfordrende. "Så sent som i går var jeg inde og få skrabet det yderste lag af øjet af med en skalpel, og det er noget af det mest smertefulde, jeg nogensinde har prøvet," fortalte han. Denne tilstand har haft en dyb indvirkning på hans arbejdsliv, da hans profession kræver skarpt syn for design og tegning.

Soerens deltagelse i tronskiftet, hvor han skal kommentere, er nu usikker, idet han lige nu er til at finde isoleret i et mørkt rum for at lindre smerten og vente på forbedring.  

Hvis han deltager i søndagens begivenhed, kan det blive med en brille eller en klap for øjet. Overordnet set ser fremtiden uvidende ud for den populære designer, som ikke er 100% sikker på, at han kommer til at få synet tilbage. 

Vi her på redaktionen ønsker Soeren god bedring.