Sørgelig vejrmelding fra DMI: Kraftig blæst og regn

Foto: Shutterstock.com

DMI er bestemt ikke ude med en opløftende vejrudsigt, hvor der kun ganske få gange meldes om lidt sol.

Er det stadigvæk sommer? Det var mange formentlig fristede til at spørge om, da de trak gardinerne fra i morges.

Himlen er grå i store dele af landet, regnen siler ned og der blæser en kraftig vind gennem store dele af landet. Alt dette er sjældent kendetegnet ved sommeren, hvor vi netop har haft strålende varmt vejr i mere end en uge i træk.

Læs også

Ny virus opdaget: Kan smitte fra dyr til mennesker

Desværre så må vi igen væbne os med tålmodighed, og vi skal vænne os til det vejr vi har nu, før vi atter kan glæde os til sommervejr. DMI melder nemlig ud, at denne vejrændring kommer til at vare ved.

Sådan bliver vejret i denne uge

I dag tirsdag forventes temperaturen at ligge mellem 15 og 19 grader. Der kommer blæsende vind med jævn til hård vind fra sydvest og vest, mens der ved kysterne kan komme kuling.

Onsdag vil vi få perioder med lidt sol, men ellers bliver det en dag med byger flere steder i landet. Der vil fortsat være kraftig vind, og temperaturen forventes at ligge på mellem 17 og 22 grader.

Torsdag forventes der skyer med regn eller byger. Ellers kan der være opklaring i nordvest, hvor der kan komme lidt sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 15 og 20 grader.

Fredag bliver det mest tørt, og der forventes flere perioder med sol. Senere på dagen bliver det dog skyet, og så skulle der komme regn. Temperaturen vil ligge på mellem 17 og 22 grader.

Lørdag mest skyet og perioder med regn eller byger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 15 og 20 grader.

Søndag fortsætter vejret desværre med regn og byger, mens temperaturen forventes at ligge på mellem 17 og 22 grader. Mandag og tirsdag er vejrudsigten heller ikke opløftende.

Læs også

Besøg hos frisør fik katastrofale konsekvenser: Pludselig lå der kæmpe klump hår på gulvet

 

 

Dagens Gossip