Stjerne bryder tavsheden i kølvandet på Jonas Vingegaard-’bombe’

12/04/2023 09:26

Emil Martesen

Indland
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Nu har stjernen brudt tavsheden og sat ord på Jonas Vingegaard-bomben.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb. 

Og de seneste dage har været ingen undtagelse. 

Her viste hele Danmarks Jonas Vingegaard igen god figur, og endte øverst på sejrsskamlen i ‘Baskerlandet Rundt’. 

Men det bliver også sidste gang lige foreløbig, at Jonas Vingegaard kører sig til tops. 

Man skal nemlig ikke spole tiden ret langt tilbage, før det stod sort på hvidt, at Jonas Vingegaard ikke bliver og finde i ardennerklassikerne. 

Det bliver i stor modsætning til hans evige rival Tadej Pogacar, som Jonas Vingegaard igen skal krydse klinger med, når feltet tager hul på Tour de France i juli. 

Deres veje dertil er nemlig vidt forskellige, og humlen bag det er, at Jonas Vingegaard skal bruge tid med familien, inden sommerens intense periode, hvor verdens største cykelløb, Tour de France, løber af stablen. 

Men nu har Ekstra Bladets cykelekspert sat ord på beslutningen, som han kalder yderst fornuftig: 

“Det program, han har kørt, er yderst fornuftigt. De har jo fundet en formel, der fungerer for ham. Det lyder som en rigtig god plan”, lyder det fra den tidligere cykelrytter i kølvandet på beslutningen der gør, at der er små to måneder til, at vi igen ser Jonas Vingegaard i sadlen. 

For næste gang den evigt populære Jonas Vingegaard igen skal tage hul på et cykelløb, så bliver det i begyndelsen af juni, hvor han kører Critérium du Dauphine, der bliver det sidste løb inden han skal forsvare Tour de France-titlen.