Stolt Sarah Grünewald: Nu har sønnen fået TV-debut

18/10/2023 09:57

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Nu træder sønnen Luis i morens fodspor.

Mest læste i dag

"Vild med dans"-værtinde Sarah Grünewald er fyldt med stolthed over sin søn, Luis, som for nylig havde sin TV-debut i DR-programmet "Bamselægen". 

"Vild med dans"-værten glæder sig over sin søns skridt ind i underholdningsverdenen og beskriver det som "kæmpestort."

Det skriver SE & HØR

Derudover understreger hun, at hun har stor forståelse for vigtigheden af Luis' deltagelse i "Bamselægen" og sammenligner det med hendes egen oplevelse af at deltage i populære børneprogrammer som "Bubbers badekar." Hertil udtrykker hun sin begejstring og forklarer, at alle forældre kender vigtigheden af "Bamselægen."

Luis har ønsket at deltage i programmet og tog det første skridt ved at skrive et brev til DR. Efterfølgende blev han inviteret til en casting og valgt til at medvirke i serien. 

Selvom hun er en kendt TV-personlighed, har hun intet med Luis' optræden i "Bamselægen" at gøre og understreger, at det er hans eget initiativ og hans fars støtte, der har ført ham til denne spændende mulighed.

– Luis har skrevet et brev ind, om at han gerne vil være med i "Bamselægen", og så bliver man taget i betragtning og kommer til en casting, og der er han blevet valgt, siger hun og forklarer, at det altså er hendes eksmand Rasmus, der er far til Luis, som har kørt hele processen.