SU'en gik til deres virksomhed: Nu har de forvandlet det til en millionforretning

Foto: Shutterstock

En stor forvandling for de to brødre.

Det er hårdt og dyrt at starte en virksomhed op i Danmark. Dels er det meget krævende rent tidsmæssigt, men økonomisk er der også mange ting i starten. I Odense bor de to brødre Dan og Nam Dinh, og de kender alt til at starte en virksomhed op.

Virksomheden hedder Sneakerzone, og her køber og sælger de to brødre sjældne og eksklusive sneakers såsom Yeezys, Air Jordans, Nike Dunks og flere.

Læs også

Brødrene startede forretningen tilbage i 2020, og i dag kan de to brødre være ganske tilfredse med en omsætning på 3.900.000 kr. i bruttosalg i 2021.

“Vi har solgt mere end 2.000 sneakers i Danmark. Det var særligt i forbindelse med Black Friday, at vi oplevede stor succes. Alene d. 26. november omsatte vi for knap 300.000 kr. Det er alligevel en sjat for en almindelig gymnasieelev som mig selv”, siger Nam, den yngste af de to brødre, og fortsætter:

“Vores forretning har i den grad taget fart, og målet for 2022 er at fordoble salget. I månederne januar-april har vi allerede omsat for 2.000.000 kr. i bruttosalg. Det er fire gange så meget som samme periode sidste år - hvilket er ret vildt, synes vi”. 

Brødrene har altid haft en forkærlighed for sneakers. Før Sneakerzone blev etableret, handlede brødrene med sneakers privat.

Ved at holde øje med officielle retailers af sjældne sko blev ekstraordinære sneakers købt og herefter solgt videre til andre. Det var dog hjemsendelsen under covid-19, som for alvor satte ild i idéen.

“Jeg må nok indrømme, at der ikke blev lavet det store i forhold til skole og lektier, mens jeg var hjemsendt under corona. Det meste af tiden foregik jo bag en skærm - og der havde jeg så muligheden for at udforske vores forretning”.

SU’en blev brugt på at investere i nye produkter til butikkens sortiment, og det er ifølge Dan den klare årsag til den store succes, som brødrene har nu. For 2022 håber brødrene på at ramme en omsætning på 8 millioner kroner.

Læs også

Lidl går all-in med nyt tiltag: Vi er de første til at gøre det

 

Dagens Gossip