Sus Wilkins overlader intet til fantasien: Se de afslørende billeder her

22/11/2023 08:31

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
På en ferie til Brasilien overlod den smukke Sus Wilkins ikke meget til fantasien, da hun stillede op foran kameraet.

Mest læste i dag

I den varme brise i Brasilien fangede den dansk-skuespillerinde, Sus Wilkins, opmærksomheden, da hun stillede op til en fotosession iført kun de mest nødvendige beklædningsgenstande.

 Med kameraet som hendes følgesvend og Nicklas Bendtner ved sin side, var det tydeligt, at dette par ikke kun var der for sol og strand.

I en story på Instagram delte Sus et billede af hende og kæresten Bendtner med teksten “Bring your boyfriend to work kind of day”, og hvis man kender den tidligere fodboldspiller ret, var det ikke noget, han var utilfreds med. 

Den 34-årige Sus Wilkins viste sit smilende ansigt og en del af sin naturlige skønhed under fotograferingen, der tydeligvis fangede følgernes' opmærksomhed. Hendes romantiske tilknytning til den tidligere fodboldspiller, Nicklas Bendtner, har været et varmt emne, siden deres forelskelse begyndte at blomstre tidligere på året.

Selvom de afslørende billeder af Sus Wilkins er tilgængelige på hendes Instagram-konto, blev visse detaljer holdt privat ved brug af emojier til at skjule visse områder af billederne. 

Med over 57.9 tusinde følgere på Instagram har Sus Wilkins' billeder skabt en vis stirren, ikke kun på grund af hendes naturlige skønhed og charme, men også på grund af det stærke bånd, der synes at binde hende og Bendtner sammen.

Et forhold som dog også har skabt en vis omtale i medierne, da parret blev spottet sammen på en hed ferie, før forholdet blev bekræftet. Der gik dog ikke længe, før Sus bekræftede forholdet på hendes Instagram med et billede af hende og Bendtner.

Se de afslørende billeder her: