Teenager er i tæt kontakt med Peter Madsen: Vi elsker hinanden

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

En 18-årig pige har været i kontakt med den dømte morder, Peter Madsen, i de seneste to år. Hun fortæller i interviewet med B.T, at de elsker hinanden.

Navnet Peter Madsen var i mange år et ganske almindeligt og anonymt dansk navn, men det ændrede sig i den grad tilbage i august 2017.

Dengang fandt man nemlig ligdele i vandet af den afdøde journalist, Kim Wall, og den mordsigtede var opfinderen, Peter Madsen, der også gik under navnet Raket-Madsen.

 

Den 25. april 2018 blev Peter Madsen kendt skyldig i byretten for drabet på den svenske journalist, og den dom blev stadfæstet den 26. september 2018 i landsretten. Den danske opfinder blev idømt fængsel på livstid for drabet. En dom han ikke valgte at anke, selvom han erklærede sig ikke skyldig.

Læs også

LIGE NU: Ubådssagen er endelig slut - Peter Madsen accepterer sin dom

Det er nu ved at være to år siden, at Peter Madsen blev sendt ind bag tremmerne for at afsone sin straf. I de to år har morderen dog haft sit at se til, da han skulle opretholde et pennevenne-forhold til en 18-årig pige.

Ville kende sandheden

Det er B.T, der har lavet et større interview med den 18-årige pige, Cammilla Kürstein, som i de seneste to år har været i jævnligt kontakt med den dømte morder.

Til B.T fortæller den unge pige, at hun havde en stor interesse i sagen, og at hun ønskede at vide, hvorfor folk kunne finde på at gøre de ting, som de gør. Derfor rettede hun kontakt til den dømte morder, og der gik ikke længe, før hun fik svar.

Siden da har de to ofte været i kontakt, og den 18-årige pige har sågar fået en tatovering med en hilsen samt morderens navn.

“Jeg elsker ham, og han elsker mig,” fortæller hun i interviewet med B.T.

Ifølge Cammilla er Peter Madsen sød og omsorgsfuld, og han har hjulpet hende gennem svære perioder i hendes liv. Derfor fortsætter hun kontakten, og hun håber på, at hun kan få lov til at møde ham. Indtil videre er dette dog blevet afvist af Kriminalforsorgen.

Du kan læse hele det opsigtsvækkende interview med Cammilla Kürstein i denne artikel hos B.T, hvor hun også fortæller, at hendes far er fuldstændig imod den kontakt, som hans datter har med den dømte morder.

Læs også

Peter Madsen forladt af sin kone

 

 

Dagens Gossip