Tidlig julegave landet til disse danskere: Undslipper årets sidste varmeregning

27/09/2023 13:26

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Mest læste i dag

Tidligere på ugen kunne medierne bringe nyheden om Aarhus-selskabet der grundet den markante prisstigning på træpiller betød en væsentlig prisstigning for fjernvarmekunderne.

Men mens mange danskere oplever stigende varmeomkostninger, har de 1700 kunder i Hvide Sande en positiv nyhed at glæde sig over.

Takket være tre vindmøller kan de nu se frem til betydelige besparelser på deres fjernvarmeregning.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hvide Sande Fjernvarme, et forbrugerejet selskab, har annonceret en bemærkelsesværdig reduktion i varmepriserne for 2023, og dette er en direkte konsekvens af deres vindmølleprojekt. Bestyrelsen for Hvide Sande Fjernvarme besluttede tidligt at dele den gode nyhed med forbrugerne:

"På grund af bedre priser end forventet på solgt vindmøllestrøm har bestyrelsen for Hvide Sande Fjernvarme valgt allerede nu at meddele en væsentlig reduktion i varmeprisen for 2023." skriver de på deres hjemmeside, og fortsætter:

"Dette bevirker, at forbrugere, der var tilsluttet fjernvarmen per 1. januar 2023, ikke skal betale årets sidste rate den 1. november 2023".

Denne beslutning har en umiddelbar positiv indvirkning på fjernvarmekunderne, da de ikke længere skal betale den sidste rate for året den 1. november 2023. Dette skaber økonomisk lettelse for husstande i Hvide Sande og giver dem mulighed for at bruge de besparede penge på andre formål, herunder julegaver og andre fornøjelser.