Tidligere TV2-vært fik forfærdeligt opkald: Aflyste liveudsendelse

Foto: Shutterstock

Den tidligere TV2-vært aflyste med det samme liveudsendelsen, da han fik det forfærdelige opkald.

Søndag blev som bekendt en sorgens dag for Danmark, da kaos brød ud i Field's som følge af en 22-årig mand havde begyndte at skyde tilfældige mennesker i storcenteret.

Den tidligere TV 2-vært Henrik Skovgaard, som var i færd med at dække Tour de France-starten i Danmark for TV Syd, fik da opringningen, der er alle forældres værste mareridt.

Læs også

Model raser: Jaloux personer fik min Twitter-profil lukket, fordi jeg er 'for lækker'

Han blev ringet op af ekskonen, der sagde, at datteren, de har sammen, befandt sig i Field's søndag aften.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

"Festen, der blev til et mareridt," skriver han indledningsvist.

Han skriver, at festen begyndte, da han fik lov til at dække Tour de France i Danmark, hvor han fik "adgang til næsten hele pivtøjet".

"Adgang til næsten hele pivtøjet - privilegeret. Fra den årle morgen først i Vejle og senere i Sønderborg. Midt i en kæmpefest. Men en opringning klokken 19.03 ændrede alt," skriver han efterfølgende.

Han fik af ekskonen at vide, at deres datter var nær det sted, hvor skuddene først blev affyret i Field's, men at meldingen lød, at hun var sluppet uskadt afsted.

"Der gik lidt tid, da reaktionen kom. Gråd. Liven blev aflyst. Festen var nu et mareridt. Jeg har talt med min datter og fået detaljer. Derfor kan jeg sige hun gjorde alt rigtigt," skriver han endvidere.

Han slutter skrivet af med stolthed, da han fortæller, at datteren ikke blot slap uskadt afsted, men at hun samtidig hjalp en 2-årig dreng ud.

Læs også

Til salg for svimlende beløb: Nu kan du købe prinsesse Dianas gamle cykel

 

 

Dagens Gossip