Tiltalt for at have voldtaget fireårig på offentligt toilet 50 gange

Foto: Shutterstock.com

Retten i Glostrup behandler i disse dage en frygtelig sag fra 2011, hvor en mand voldtog en fireårig dreng 50 gange på et offentligt toilet i Ishøj By Center.

En frygtelig sag er kommet for retten i Glostrup, da en 48-årig mand er tiltalt for at have voldtaget en fireårig dreng 50 gange på et offentligt toilet i en periode på et år.

Manden er en bekendt af familien, og han havde til opgave at følge den lille dreng til og fra børnehave. Der var dog ingen, der i den vildeste fantasi havde forestillet sig, at den 48-årige mand ville hive den lille dreng med ind på et offentligt toilet i Ishøj By Center, hvor han så ville voldtage ham.

Den seance skete 50 gange i perioden oktober 2011 til og med oktober 2012. For at få drengen til at holde mund, havde den 48-årige mand truet drengen med, at han ville tæske både mor, søster og bror.

Nægter sig skyldig

Den 48-årige mand er sigtet for at skulle have tvunget drengen til at tage sit lem i munden, ligesom manden også tog den lille drengs lem i munden. Derudover blev den fireårige også voldtaget analt, lyder det i anklageskriftet.

I anklageskriftet står der ikke nævnt, hvilken straf manden bør idømmes ifølge anklagemyndigheden, men ifølge TV2 kan det betyde, at man håber på en forvaringsdom, hvilket er en indespærring af manden på ubestemt tid eller at manden ikke er egnet til straf på grund af sindssyge eller mental retardering.

Retssagen kommer til at køre over flere dage i december, hvor der formentlig også vil blive afspillet en videoafhøring af den lille dreng. Den 48-årige mand blev varetægtsfængslet tidligere på året, og der oplyste anklagemyndigheden, at han havde nægtet sig skyldig i anklagerne.

Læs også

Tragisk: 10-årig dreng omkommet i trafikulykke

 

 

Dagens Gossip