Tine fik en 'mystisk' p-bøde: Hun var langt fra den eneste

Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

I Horsens oplever flere borgere at få parkeringsafgifter, som vist godt kan kaldes for kontroversielle.

Når man har parkeret sin bil, så skal man altid huske at tjekke de givende parkeringsregler. Er der gratis parkering, skal der betales og hvor længe må man holde der.

Alle disse ting havde Tine Hvam Sørensen gjort, da hun i søndags var kørt i Jysk i Horsens sammen hendes niårige søn.

Læs også

Coop melder ud: Opruster med frisk brød

Da hun efter 30 minutter i Jysk kom retur til bilen, havde hun dog fået en ekstra gave udover den dyne, hun netop havde købt i Jysk. I forruden kunne Tine med det samme se en gul seddel.

- Jeg tænkte: Åh nej, er der noget, hvordan kan det være? Fortæller Tine til TV Syd.

Årsagen til bøden på 795 kroner overraskede hende da også. På kontrolafgiften, der er udstedt af Europark, der hører under Apcoa, stod der med ganske små bogstaver, at hun har parkeret bilen uden for båsen.

Hun tog et par runder om bilen og måtte konkludere, at snuden måske var et par centimeter uden for båsen.

- Men det er ikke en lukket bås. Der er to streger langs bilen, og dem holdt bilen indenfor. Jeg kunne måske være bakket en lille smule, men jeg kan slet ikke forstå, at der kunne være en bøde i den parkering, forklarer Tine Hvam Sørensen.

I løbet af søndagen kunne Tine Hvam Sørensen ikke lade være med at undre sig over, hvordan det kunne passe, at hun skulle betale næsten 800 kroner for en parkering, der ikke var til gene for andre.

Efter at have fortalt om episoden til sin mor, skulle det dog vise sig at Tine ikke var alene om at få den mystiske kontrolafgift.

Hendes mor havde nemlig lagt mærke til, at flere horsensianere den seneste tid har klaget over p-bøder og parkeringsvagter forskellige steder i byen med samme årsag for udstedelse af bøde.

Derfor valgte Tine Hvam Sørensen søndag aften at lægge billeder op af sin parkering med en lille opfordring til andre borgere i byen om at være opmærksomme på reglerne, så de ikke får en tilsvarende bøde.

Til opslaget har flere borgere dog fortalt om lignende oplevelser andre steder i Horsens, hvor Apcoa også er ansvarlig for parkeringen.

Flere skriver desuden, at de på grund af de strikse p-regler er begyndt at handle i nabobyerne Hedensted og Vejle.

Læs også

Lokal Rema 1000 udsat for svindelnummer flere gange: Nu advarer politiet

 

Dagens Gossip