Tommy Ahlers trækker sig

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er netop meldt ud, at Tommy Ahlers trækker sig fra Folkettinget.

Tidligere uddannelses- og forskningsminister og nuværende klimaordfører for Venstre, Tommy Ahlers (V), stopper i Folketinget.

”Det her har været en meget svær beslutning for mig, og jeg har brugt sommeren på at tænke godt og grundigt over, hvad der var det rigtige. Jeg er nået frem til, at jeg stopper i Folketinget. Dels fordi jeg gerne vil være med at levere løsninger i den grønne omstilling sammen med andre iværksættere og dels fordi jeg ofte oplever, at politik handler meget om spillet og lidt for lidt om visionerne og de gode ideer”, siger Tommy Ahlers og fortsætter:

Læs også

Sygeplejersken får en sær fornemmelse af patient – da hun siger hendes navn, forstår hun hvorfor

”Venstre er klart på vej i den rigtige retning med stærkt fokus på klimakrisen og hvordan den grønne omstilling kan bruges til at skabe nye jobs, og jeg vil gerne takke Jakob Ellemann-Jensen for at have vist mig stor tillid hele vejen og give mig gode muligheder for at sætte mit præg på kursen. Jeg er ikke i tvivl om, at han fortsat vil kæmpe for at skabe et bedre Danmark her og i verden”, lyder det fra Tommy Ahlers.

Jakob Ellemann-Jensen udtaler sig

Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen (V), er enig i, at politik nogle gange ikke er konstruktivt og kræver et langt, sejt træk. Han er ærgerlig over, at Tommy Ahlers stopper.

Men han har også forståelse for, at Tommy Ahlers har lyst til at vende tilbage til at gøre en forskel via erhvervslivet og iværksætteri.

”Der er ingen tvivl om, at Tommys energi og drive har været et stort aktiv for Venstre, og han har været med til at styrke Venstre på både iværksætteri og især den grønne omstilling, hvor vi har lagt en klar og stærk kurs. Det er jeg glad for, men samtidig er jeg også meget ked af, at Tommy nu forlader politik. Det er et tab for os, men også for dansk politik, at en iværksættersjæl som ham forlader Christiansborg. Men jeg kommer helt sikkert til fortsat at trække på Tommys viden og kompetencer,” siger Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre.

Læs også

Han opdagede en hjemløs kvinde gøre dette ved hans kæreste - nu går billedet viralt

 

 

 

Dagens Gossip