Søren Pape Poulsen afslører familieforøgelse

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

“Fra nu er mit hjem også hendes,” lyder det fra de Konservatives formand.

Hundehvalpe, både og sommerhuse har i stor stil fået plads i danskernes hjerter i 2020. Nye tal fra forsikringsselskabet If viser, at danskerne har prioriteret deres passioner og hobbyer under coronatiden.

Læs også

Christopher afslører nyt job: "“Det her bliver en af de vilde”

”Tallene viser, at vi danskere har prioriteret egne og familiens interesser. Der er mange, der har erhvervet nye firbenede familiemedlemmer i 2020. Formentlig tilskyndet af en forventning om mere hjemmetid fremover og en genfundet glæde over gåture i naturen,” lyder det fra kommunikationschef Birgitte Ringbæk fra forsikringsselskabet If i en pressemeddelelse.

En af de danskere, som kan skrive hundeejer på CV’et, er Søren Pape Poulsen, de Konservatives formand. 

I et opslag på Instagram afslører formanden, at der er kommet en lille ny hund ind i hans liv.

“Sig hej til min nye bedste ven. Hun hedder Maggie, og fra nu er mit hjem også hendes,” skriver han til billedet, hvor han sidder sammen med den lille hund.

Foto: Instagram.

Likes i hunde

Hvis man har hørt, at der er likes i billeder af babyer og hunde, så er det sidste i hvert fald sandt, hvis man tager et kig på Søren Pape Poulsens profil.

Mange af formandens billeder på det sociale medie Instagram høster mellem 500 og 1.500 likes, men Maggie-billedet har i skrivende stund fået over 3.000 til at like. Mere end 175 har også skrevet en kommentar. En følger spørger blandt andet, om hunden mon er opkaldt efter Margaret Thatcher, der er tidligere konservativ premierminister i Storbritannien.

“Naturligvis,” svarer Søren Pape, der i kommentarfeltet også afslører, at Maggie er en Bichon Havanais. 

Racen er en lille og livlig selskabshund, skriver Dansk Kennel Klub. Den skulle eftersigende have et charmerende væsen og er altid oplagt til narrestreger. Men Søren Pape Poulsen må se frem til, at det ikke kun er hundeluftning, der kommer til at optage noget af hans tid fremover. Den lange pels kræver en betydelig indsats med børste og kam, lyder det fra Dansk Kennel Klub.

Læs også

Dennis Knudsen raser: “Det er idiotisk”

 

 

 

Dagens Gossip