Trafikkaos i efterårsferien: Her bliver det værst

Foto: Shutterstock.

Der vil især være udsigt til tæt trafik og forlænget rejsetid på feriens største rejsedag.

Lige om lidt venter skolernes efterårsferie, og det skaber traditionelt tæt trafik ved de større byer og på E20 Fynske Motorvej, når der køres på efterårsferie.

Læs også

Efter 5 år er det slut for Jussi Adler-Olsen

I en pressemeddelelse anbefaler Vejdirektoratet, at man fredag eftermiddag så vidt muligt kører uden for tidsrummet fra kl. 14.00 – 18.00.

Feriens største rejsedag forventes at ramme lørdag den 16. oktober, og derfor vil der være udsigt til tæt trafik og forlænget rejsetid. 

“Især må man forvente tæt trafik på Fynske Motorvej mellem Odense og Middelfart, på E45 Østjyske Motorvej ved Kolding samt på ruterne mod de større sommerhusområder. Vores rejseråd er derfor, at man kører uden for tidsrummet fra kl. 11.00 – 14.00, hvis det er muligt,” skriver Vejdirektoratet.

Foto: Vejdirektoratet.

Her falder hjemrejsetrafikken

Feriens hjemrejsetrafik vil primært finde sted lørdag den 23. oktober, hvor trafikanterne må påregne tæt trafik og risiko for mindre kødannelser på motorvejene omkring Kolding og på den vestlige del af Fynske Motorvej.

Den større mængde trafik vil man også opleve i sommerhusområderne, og Vejdirektoratet anbefaler derfor, at man kører uden for tidsrummet kl. 11.00 – 14.00.

Foto: Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet forventer færre biler på vejene og mindre trafik i myldretiden i de resterende dage af efterårsferien, hvilket vil betyde kortere rejsetid end sædvanligt på disse dage. 

Læs også

Advarer mod lumske bivirkninger: Danskerne er blandt verdens største forbrugere

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip