Tragisk: 49-årig kvinde fundet livløs i vejkanten

18/09/2023 19:39

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
De pårørende er underrettet.

Mest læste i dag

I en både uventet og tragisk hændelse har politiet rykket talstærkt ud til Hovedgårdevej i Spjald, som ligger øst for Ringkøbing, hvor en 49-årig kvinde blev fundet livløs tidligere på dagen.

Myndighederne nu arbejder på at afklare de mystiske omstændigheder omkring kvindens død.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Da sundhedspersonale ankom til stedet, hvor den livløse kvinde lå, gjorde de alt, hvad de kunne, for at redde hendes liv, men desværre blev hun senere erklæret død. Politiet har reageret hurtigt på hændelsen og afspærret en del af Hovedgårdevej for at sikre en omhyggelig efterforskning i samarbejde med hjemmeværnet.

På nuværende tidspunkt forbliver sagen mystisk for offentligheden, da politiet ikke har udsendt yderligere oplysninger om dødsårsagen eller eventuelle mistanker.

De pårørende til den afdøde kvinde er blevet underrettet, og de står nu overfor den ubærlige sorg samt uvisheden om, hvad der egentlig skete med kvinden.

Mens politiets efterforskning fortsætter, er byen og landet i chok og håber på, at oplysninger omkring den mystiske hændelse vil se dagens lys, og at der på et tidspunkt vil blive sat et punktum i sagen.

Herunder kan du se Midt- og Vestjyllands Politi, som tidligere på aftenen kunne konstatere, at kvinden ikke længere trak vejret.