Trine Bramsen i sorg

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Forsvarsminister Trine Bramsen er i stor sorg. Hun har nemlig mistet et familiemedlem i julen.

I et opslag på Facebook afslører Trine Bramsen, at hun er i sorg. Den 40-årige danske forsvarsminister har nemlig mistet sin mormor, der sov stille ind i julen.

Læs også

De laveste nogensinde: 2022 starter med rekordbillige priser

"Nyd familien. Vi har den kun på lånt tid. Min kære mormor er sovet stille ind her i julen," skriver hun i sit opslag på Facebook.

Hun fortæller også, at hun altid vil huske sin mormor som en stærk kvinde, som hun har mange gode minder med. Men også for at være hende, der ofte blot ringede for at sludre lidt.

Trine Bramsen fortæller også åbent om, hvordan hun var ved sin mormors side i de sidste dage af hendes liv.

"De sidste dage af hendes liv holdt jeg hendes tynde varme hænder og mærkede livet give slip. De store bekymringer der kan være i livet virker som spild af tid, når livet tager sin afslutning," skriver Trine Bramsen.

Forsvarsministeren fortæller også, at hendes mormor, Inger Bramsen Hansen, har været en del syg i løbet af de seneste år. På trods af dette, har hun dog holdt sig skarp i hovedet og har fulgt med i alt - og det hende tilsyneladende også en fordel på plejehjemmet.

"De seneste år har min mormor været en del syg. Men hun har hele tiden været skarp i hovedet og fulgt med i alt. Alle børnebørnene, oldebørnene og Fyns Amts Avis. Og hun havde en klar konkurrencefordel når der blev spillet banko på plejehjemmet, fordi hun var så hurtig og skarp i hovedet," lyder det.

Ydermere benytter hun også muligheden for at sende en tak til det plejepersonale, der har taget sig af hendes mormor i den sidste tid. Slutteligt fortæller hun, at hun naturligvis savner sin mormor.

Læs også

God Omikron-nyhed

"Som familie har vi mødt det sødeste og kærligste plejepersonale - og flextaxa-chauffører som hun flittigt kørte med. Jeg savner allerede min mormor. Men fortællingen om et stærkt og langt liv - og en sej kvinde - vil altid stå tilbage," runder hun opslaget af.

 

Dagens Gossip