Trist nyt fra DMI: Vejrskifte på vej

Foto: Shutterstock.com

Ifølge DMI kommer vejret til at skifte nu.

Mens de færreste tænker tilbage på starten af juni som en vaskeægte sommermåned, så vil de fleste husker tilbage på slutningen, som var ganske eminent.

Desværre så fortsætter det ikke ind i juli, hvor mange sikkert havde ønsket sig dejligt solskinsvejr til Tour de France-starten.

Læs også

Mette Frederiksen overrasker efter pressemødet: Nu siger hun undskyld

Netop i dag køres der nemlig enkeltstart i København, og hvor det tidligere lignede, at det skulle blive en solrig dag for rytterne, så bliver det nu i stedet en regnfuld affære, hvor der tilmed kan komme tordenvejr.

DMI skriver i dag, at der faktisk kan komme helt op til 28 graders varme, men at der til gengæld også er udsendt en risiko-varsel, da der ventes regn og torden omkring København mellem 18 og 23.

Allerede nu er det dog begyndt at dryppe i startområdet, og rytterne kan derfor forvente at køre i silende regn.

Nu skifter vejret

Ifølge DMI er der et mindre skift i vejret, der går hen og bliver ustadigt de kommende dage. Der vil fortsat være lunt, uden at være rigtig varmt, men der ventes også flere dage med byger.

Når vi rammer onsdag i næste uge, ventes der at blive helt ned til 15 grader, så måske de korte bukser skal skiftes ud for en stund.

Læs også

Kendt for at have verdens største kinder: Nu planlægger hun flere plastikoperationer

 

 

Dagens Gossip