Kendt for at have verdens største kinder: Nu planlægger hun flere plastikoperationer

Foto: Privat

En model, der særligt er kendt for at have verdens største kinder, afslører i en video på Instagram, at hun planlægger at få udført flere operationer.

Anastasia Pokreshchuk får løbende fyldt såkaldte fillers i sine kender, for at opretholde hendes nuværende og ønskede udseende.

Anastasia, der er fra Ukraine, er ikke bleg for at vise og fortælle om sin kærlighed til kosmetiske operationer og procedurer. For nylig har hun fortalt sin Instagram-følgere om sine planer for fremtidige behandlinger og operationer.

Læs også

Tidligere mobber inviterede hende på date – Louisa fik hjælp af tjeneren til den perfekte hævn

"Hvornår får du udført en brystoperation og hvilken størrelse? Og planlægger du at få lavet butt lift?" spørger en nysgerrig fan på det sociale medie. 

Da hun er fan af idéen om, at større altid er bedre, har hun afsløret, at hun har planer om at få udført en brystoperation, så hendes bryster bliver større end en D-skål.

 

Hun hævder, at årsagen til hendes ønske om at få udført en sådan operation er, at 'naturen overhovedet ikke gav mig nogen bryster'. 

Hun fortalte dig, at hun ikke havde nogen planer om at få lavet et såkaldt butt lift. Derimod har hun planer om at få udført en fedtsugning, hvor hendes fedt bliver fyldt ind i hendes baller. 

"Nej, jeg planlægger ikke at få lavet et butt lift, da jeg vil få lavet en fedtsugning og fylde dette fedt i mine baller," sagde hun. 

Anastasia fortalte også, at hun har planer om at få lavet 700CC-brystimplantater. Det vil sige, at hun får en skålstørrelse, der er større end en D-skål, hvilket er hendes ønske. 

Anastasia på begyndte sin kosmetiske operationer for blot fire år siden. På dette tidspunkt var hun 26 år gammel. Lige siden da har hun fået fillers i ansigtet.

 

Hun fortæller, ifølge The Sun, at hun har brugt mindst 13.000 kroner på fillers, som giver hende de store kinder. Hendes behandlinger og indgreb stopper dog ikke der. 

Hun har nemlig også fået lavet lip-fillers, veneers og har fået lavet et indgreb, hvor hun fik justeret hjørnerne af hendes mund. Modellen har også fået udført et indgreb på kæben og hagen, hvilket giver hende et defineret udseende. 

Hun mener selv, at hun så grimmere ud med sit naturlige udseende, og er derfor meget lykkelig med de indgreb, som hun har fået udført i løbet af de seneste fire år.

Anastasia deler ud af sine indgreb og kropsmodifikationer på de sociale medier, hvor hun har skrabet 263.000 følgere sammen.

Læs også

Chok: Kristian Thulesen-Dahl scorer nyt job

 

 

Dagens Gossip