TV 2-kendis hasteindlagt: Lægerne frygter det værste

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

13/04/2024
Foto: Shutterstock
Lægerne frygter det værste.

Dagens topnyheder

Lena Gram Thomsen, som danskerne stiftede bekendtskab med, da hun medvirkede i TV 2-serien 'Årgang 20', er blevet hentet af en ambulance.

Efterfølgende er hun blevet indlagt, idet man mistænker hende for at være blevet ramt af flere skræmmende sygdomme og ikke mindst en hjerneblødning. 

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

"Natten til onsdag følte jeg mig nødsaget til at bede om hjælp, hvilket ellers er noget, jeg ikke er så god til, når det handler om mit helbred", skriver Thomsen i opslaget, som fortsætter: 

"Det resulterede i, at jeg blev hentet af ambulancen og indlagt, først med mistanke om meningitis og efterfølgende hjerneblødning. Begge blev heldigvis afkræftet af mange blodprøver, scanning, andre prøver og undersøgelser".

Hun kan videre afsløre, hvad man nu mistænker for at have forårsaget hendes dårligdom:

"I stedet lød beskeden, at det nok handlede om et migræneanfald", skriver hun i opslaget. 

Hun skriver videre, at hun er kommet hjem igen til sin familie, og at 'hun er ved at være ovenpå igen'. 

"Jeg er hjemme ved familien igen, men at komme ovenpå igen, føltes som en hård kamp, som jeg stadig ikke har vundet.. Jeg døjer stadig med hovedpine, og er helt mat og tung i krop og hoved. Til gengæld kan jeg nu have åbne øjne, holde mig vågen og interagere med mine drenge".

Lena Gram Thomsen fortæller videre, at hun fredag skal have foretaget flere undersøgelser, hvorefter hun skal finde ud af, hvad der fremadrettet skal ske. 

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til Lena Gram Thomsen.