TV2 melder ud: Nu kommer nyt reality-program

22/03/2023 13:07

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det officielt, at TV2 kommer med et nyt reality-program, der skal ‘inspirere’ dets seere.

Mest læste i dag

Nu er der et nyt TV-program på vej, hvor unge bliver klogere på verden, klogere på sig selv og klogere på hinanden.

Det nye reality-program hedder ‘Ombord’ og det vil blive sendt på TV2 Echo og TV2 Play.

I programmet, der har premiere onsdag den 5. april 2023, vil otte unge mennesker sammen gå ombord på en båd, hvor de skal befinde sig i de næste 30 dage. 

Fælles for dem alle er, at de hver især har et hemmeligt spørgsmål, der er tungt at have med i rygsækken som menneske. Under rejsen på de 30 dage skal de dele deres spørgsmål med hinanden og tale om dem.

Spørgsmålet, som hver person har med, er et dilemma fra hver persons liv, og det kan være alt fra kropsopfattelse til forventningspres og meget andet.

Formålet med reality-programmet er at finde ud af, om de unge mennesker kan finde fodfæstet, når de går i land igen, og om bearbejdelsen af deres spørgsmål med syv fremmede mennesker kan give dem svar.

De drømmer alle sammen om at gå i land med svar på deres spørgsmål, og her er 24-årige Emma, som skal deltage i programmet, ingen undtagelse:

“Jeg har haft en tendens til at overleve, og det kunne jeg godt tænke mig at sætte en stopper for nu ... så jeg i stedet for bare kan få lov til at leve”, fortæller hun.

Emma er den første deltager, der skal dele sit spørgsmål med sine medrejsende, og hendes spørgsmål omhandler, at hun ikke kan finde tryghed i sin nye og sundere krop efter et vægttab på hele 75 kilo.

Udover at tale om de svære ting så skal deltagerne og lære at sejle. Det er kompromisløst i den forstand, at de skal kunne lære at begå sig på havet i alt slags vejr - uanset om det stormer eller er roligt solskinsvejr.

Dorthe Thirstrup, der er indholdschef på TV2, håber på, at det nye program kan inspirere flere til at tage de svære samtale med hinanden: 

“Vi håber, at ‘Ombord’ både kan inspirere og sætte gang i vigtige samtaler. For de medvirkende bærer på nogle kæmpestore spørgsmål, som mange af os kan genkende. Vi vil gerne åbne verden for vores seere og gøre dem klogere på sig selv.”, udtaler hun.