Udsolgt frysepizza fra Netto betød, at kvinde fra Esbjerg nu er millionær

Arkivfoto / Shutterstock

En kvinde fra Esbjerg fik sig en stor overraskelse efter nytår.

En kvinde på omkring 60 år fra Esbjerg skulle kort før nytår passe sit barnebarn, som hun havde lovet en pizza. 

Men da kvinden og hendes barnebarn gik i Netto, fandt de til deres store fortrydelse ud af, at barnebarnets yndlingspizza var udsolgt. 

- Jeg skulle passe mit barnebarn og ville egentlig bare gerne hjem. Vi var nede i Netto efter en frysepizza, men de havde ikke den, han godt kan lide. Så han foreslog, at vi gik ned i kiosken, hvor de har hans yndlingspizza. Og så kunne jeg jo ligeså godt købe den kupon, når jeg nu var der, forklarer kvinden, som ønsker at være anonym til Danske Spil

Læs også

Ny forskning: Derfor bør du spise mere æg og bacon om morgenen

Kvinden havde nemlig nær glemt sin og datterens nytårstradtion, hvor de spiller Lotto sammen. Det skulle senere vise sig at være en rigtig god ide at huske den, da kuponen indeholdte en gevinst på 3.750.000 kroner. 

- Jeg er slet ikke kommet mig over det endnu. Jeg har ikke sovet de sidste par nætter, og jeg begynder at tude hvert andet minut. Af glæde altså. Det er så fantastisk. Sikke en måde at starte 2018 på, fortæller hun Danske Spil. 

Læs også

Passagerer hørte mærkelige lyde fra cockpittet: Så gik den uhyggelige sandhed op for dem

Selvom kvinden købte sin kupon før nytår, var det først i det nye år, at hun opdagede, at hun havde vundet. 

- Det er sjovt at tænke på, at man kom ind i et nyt år som millionær uden at vide det – havde jeg vidst det, havde jeg da nok drukket et ekstra glas champagne nytårsaften- eller to, siger hun med et grin.

Hun blev opmærksom på gevinsten, fordi kioskdamen hev hende ind i baglokalet for at fortælle, at hun havde en gevinst på over 10.000 kroner på sin kupon. Derfor fik hun besked på at kontakte banken.  

- Da jeg så kom ned i banken, og bankdamen forklarede det hele for mig, så var jeg ved at besvime. Resten af dagen rystede jeg så meget, at jeg måtte invitere min datter, svigersøn og børnebørn ud at spise. Jeg ville ikke kunne holde på en kniv, uden at det blev farligt, fortæller hun og griner.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Pengene falder på et tørt sted for kvinden, der kan se tilbage på nogle hårde år, med nogle alvorlige arbejdsskader og medfølgende sygdom, der var tæt på at tage livet af hende. Hun er for nylig gået ned i ydelse og har brugt meget tid på at regne ud, hvordan hun nu skulle få det hele til at hænge sammen.

- Derfor er det her også så vildt, og jeg har det stadig helt mystisk i hovedet. Hvis du vidste, hvordan jeg har haft hovedbrud over min økonomiske situation. Jeg har aldrig haft mange penge, men har altid fået enderne til at mødes. Det tvivlede jeg på, at jeg kunne denne gang.

Kvinden fortæller, at hun nu have installeret internet derhjemme, og hun overvejer også at bestille den store TV-pakke, da hun godt kan lide at se store sportsbegivenheder. 

Og så skal hun realisere en gammel drøm.

- Jeg har altid drømt om et sommerhus på Fanø. Men nu er jeg blevet for gammel til at holde det. Så nu bliver det til en ferielejlighed i stedet for, hvor jeg kan sidde og kigge ud over vandet og bare nyde livet.

8 tegn på at han er den helt rette for dig

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip