Udsolgt likør får ”Fedladen” kvinde til at bide Aldi-medarbejder

Foto: Shutterstock.com

En fedladen kvinde gik amok i en dansk Aldi-forretning, da hun ikke kunne få den likør, hun gerne ville have.

En kvinde var mere end bare godt træt af, at der ikke var mere af den likør, hun gerne ville have i Aldi. Det fik hende nemlig til at gå amok og decideret bide en Aldi-medarbejder.

Læs også

13 søskendepar genskaber deres gamle billeder – det her bør du teste med familien

Det er Nordsjællands Politi der i deres døgnrapport meddeler, at en 31-årig kvindelig medarbejder i Aldi tirsdag morgen klokken 08.26, at hun dagen forinden var blevet bidt i armen af en kvinde.

Den 31-årige ansatte fortalte til politiet, at kvinden var ude efter et bestemt type likør i Aldi-forretningen, men denne var desværre udsolgt.

Foto: Shutterstock.

Derfor foreslog den ansatte, at kvinden kunne købe en lignende likør, men det gjorde angiveligt kunden så vred, at hun råbte af medarbejderen og efterfølgende bed hende i armen.

Den vrede kvinde beskrives af politiet som værende en fedladen kvinde med briller og kort gråt hår. Derudover var hun lys i huden, dansk af udseende og mellem 50 og 60 år.

Kvinden forlod butikken efter overfaldet, og det er ikke lykkedes politiet at finde hende endnu.

Skulle du have set en fedladen kvinde forlade Aldi i Fredensborg mandag eftermiddag, så vil Nordsjællands Politi helt sikkert gerne høre fra dig.

Læs også

Linse i stor sorg efter dødsfald: Aflyser alt

 

 

Dagens Gossip