Linse i stor sorg efter dødsfald: Aflyser alt

Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Linse Kessler har aflyst alt i den nærmeste fremtid som følge af dødsfaldet.

Lørdag er Linse Kessler blevet ramt af en stor sorg. Hun har nemlig mistede sin elskede hund. Det afslører realitystjernen selv i et opslag på Instagram.

"På gensyn min smukke dejlige Turbo Torben. Du blev ikke engang 4 år, men vi fik 2 1/2 fantastiske år sammen. Din lille påkørte krop kunne ikke længere," skriver 'Familien fra Bryggen'-stjernen i sit opslag på Instagram.

Læs også

13 søskendepar genskaber deres gamle billeder – det her bør du teste med familien

I en story fortæller Linse Kessler desuden, at hun er knust over tabet af sin hund. Af denne grund har hun set sig nødsaget til at aflyse resten af sin bogturné.

Bogturnéen skulle hun have været på sammen med sin veninde Didde, men de resterende steder på turnéen må veninden tage selv. Linse Kessler har nemlig brug for ro og plads til at sørge over tabet af sin hund.

"Jeg skulle ha' været på hyggelig bogtour med Didde i dag, men seje Didde tager de tre byer alene. Jeg er helt ødelagt, mit hjerte er knust, og nu skal Onkel Bennie og jeg lige lande. Tak," skriver Linse Kessler i en story.

foto: Instagram/Linse Kessler

Turbo Torben blev ganske vist fire år gammel, men hunden har ikke tilbragt alle fire år sammen med Linse Kessler.

Derimod blev hunden hentet hos en hjælpeorganisation i Grækenland for to år siden, efter at have tilbragt sine første to leveår som gadehund. Det skriver B.T.

Selvom Turbo Torben og Linse Kessler desværre ikke nåede at tilbringe mere end to år sammen, har den hvide hund nået at gøre et stort indtryk på den kendte realitystjerne.

"Du har ladet mig læse dig, og lært mig så mange ting om adfærd og hensyn, min hvide engel, jeg elsker dig, og vi savner dig allerede," skriver Linse Kessler også på Instagram.

Læs også

Sangerinde tissede fan i ansigtet: Nu risikerer hun fængsel

 

 

Dagens Gossip