Uhyggelig episode: Mindreårig stukket ned i skoletiden

24/03/2023 11:00

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fredag er der sket en skrækindjagende hændelse på Herstedvester Skole, der har lokation i Albertslund.

Mest læste i dag

Et urovækkende scenarie fandt sted fredag morgen ved Herstedvester Skole i Albertslund.

Sådan skriver Presse-fotos.dk.

Her blev en femteklasses-elev stukket ned med en saks af en jævnaldrende dreng. Drengen fik to stik i brystet, der begge efterlod sår med to til tre centimeters dybde.

Ifølge en anonym forældre der var til stede under hændelsen, resulterede angrebet i meget blod.

Den sårede elev blev sendt til skolens sygeplejerske, som derefter henviste drengen til egen læge.

Det er noget, der har fået skolelederen til at sende en mail ud til forældrene:

“Kære alle forældre i 5. klasse (klassenavnet er udeladt). I dag har der været en voldsom episode mellem to drenge i klassen, hvor den ene har stukket den anden i brystet med en saks. (…) Efterfølgende talte vi med resten af klassen, som berettiget nok er påvirket af situationen”, skriver skolelederen.

“Den tilskadekomnes familie blev kontaktet omgående, og er taget til egen læge nu. Eleven var af gode grunde rystet og forskrækket”, fortsætter skolelederen.

Københavns Vestegns Politi er stadig ikke blevet grundigt underrettet omkring episoden, men de er blevet bekendt med den: 

“Vi har modtaget en anmeldelse i sagen og er i gang med at undersøge forholdet”, lyder det fra Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi.

Flere forældre til børn i klassen kræver nu, at eleven, der brugte saksen til at stikke en klassekammerat, skal smide ud af skolen. Indtil videre er han kun sendt hjem resten af ugen.

“Den anden drengs (gerningspersonen red.) forældre blev også kontaktet med det samme for at komme og hente ham. Han var meget ulykkelig og ked af hele situationen. Vi har talt med hans forældre, og han skal blive hjemme resten af ugen”, lyder det fra skolens ledelse.

Yderligere påpeger endnu en forældre, at det ikke er første gang, at den omtalte elev viser voldelig og aggressiv adfærd.