Dan sad fast i trafikken: Fik et chok da han kiggede gennem ruden på den forankørende Tesla

24/03/2023 10:33

Henrik R

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En britisk billist fik sig noget af et syn, da han kiggede ind gennem ruden på den forankørende Tesla, som havde en spændende 'film' kørende på den store skærm mellem sæderne.

Mest læste i dag

Dan Kichener holdte i kø ved Addington i det sydlige London, d. 12. januar 2022, da han pludselig bemærkede, at føreren i bilen foran ham havde sit fokus et helt andet sted end vejen. 

Trafikken kørte stille og roligt og startede og stoppede hele tiden har Kichener forklaret til Ladbible, og han havde derfor god tid til at nærstudere, hvad det var manden i den hvide Tesla foran ham sad og så på.

"Det var langsomt kørende trafik," har han udtalt.

"Det stoppede og startede hele tiden, maksimalt 10 km/t på små stykker. Det så ved første øjekast ud til, at Tesla føreren kiggede i et katalog af en art. Jeg tænkte kort for mig selv 'det var ikke så godt, mens han kører'," uddybede han.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at Kichener ville blive endnu mere chokeret over hvilken slags katalog, føreren sad og kiggede i. Efter kort tid gik det nemlig op for ham, at det var et katalog med lidt 'pikant' indhold.

"Som vi kom fremad, kunne jeg se ham klikke på billeder og zoome ind, og jeg kiggede lige en ekstra gang, og så gik det op for mig, at han zoomede ind på billeder af fuldstændig nøgne kvinder. Jeg var fuldstændig forbløffet. Det var tilsyneladende en eller anden hjemmeside, og han var godt i gang med at scrolle igennem. Jeg kunne ikke tro det," fortalte Kichener forbløffet om oplevelsen. 

Da Kichener var kommet sig over synet, hev han sin mobiltelefon frem og tog et billede af den forankørende og delte det på de sociale medier, og billedet har - ikke overraskende - fået en del opmærksomhed.

Foto: Privat

En bruger skrev på humoristisk vis: "Jeg har altid undret mig over, hvad man skal bruge så stor en skærm til," mens en anden skrev: "Hold dine øjne på vejen hele tiden."   Kichener selv kunne heller ikke lade være med at kommentere på sit eget billede, og han skrev: "For én gangs skyld havde jeg ikke noget imod at være fanget i langsom trafik. Udsigten var fantastisk. [...]."