Uhyggelig episode udspillede sig i dansk by for anden gang: 11-årig pige skræmt af maskeret mand

Skrevet af Kamille Isaksen

04/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ved 21-tiden, mens pigen var på sin cykel, trådte en maskeret mand pludselig frem fra en busk ud på cykelstien, hvilket fik pigen til at flygte fra stedet.

Mest læste i dag

En skræmmende hændelse har endnu engang rystet børnene nær Agerskellet i Jyllinge, hvor en 11-årig pige blev overfaldet af en maskeret mand.

Ved 21-tiden, mens pigen var på sin cykel ved Agerskellet nær Hellig Kors Kirke, trådte en maskeret mand pludselig frem fra en busk ud på cykelstien, hvilket fik pigen til at flygte fra stedet.

Det skriver B.T.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog en anmeldelse fra pigens mor, der beskrev episoden: "Vi får en anmeldelse kl. 21.15 fra en mor, der fortæller, at hendes datter på 11 år kom cyklende ved Agerskellet omkring 20.45-tiden. Kort før kirken sprang en mand ud af buskene og skræmte den lille pige. Han var maskeret med en halsedisse."

Den maskerede mand, som pigen beskrev som værende mellem 170-180 centimeter høj iført mørkt tøj og en halsedisse, er den anden lignende hændelse på kort tid i området.

Den 20. november ved 19-tiden oplevede en 11-årig dreng en lignende situation, hvor en mand forsøgte at tilbyde slik og transport hjem, hvilket drengen afviste. 

Manden forsøgte endda at fastholde drengen ved at gribe fat i hans arm, men drengen formåede heldigvis at undslippe og cykle væk fra stedet.

Politiet blev tilkaldt og undersøgte området, men den beskrevne mand blev ikke fundet.

De to lignende hændelser har skabt frygt og bekymring i området, hvor politiet fortsætter med at undersøge sagen for at sikre tryghed og sikkerhed for børnene i lokalområdet.