Ukendte gerningsmænd terroriser frisør og kaster brosten gennem ruderne: 'Fis ud, møgperker'

I den østjyske by Odder har to ukendte gerningsmænd set sig sure på en barber- og frisørsalon i gågaden.

Natten til i dag blev ruden knust i butiksfacaden hos Odder Barbershop i Rosengade, og den smadrede glasfacade er ved at være et almindeligt syn for Shikho Isso, der åbnede sin barbersalon den 4. juli i år. Det skriver Odder Avis

Med nattens hærværk er det femte gang, at der bliver knust ruder hos Odder Barbershop, der også har fået skrevet racistisk graffi på facaden.

I sidste uge blev der skrevet 'Fis ud møg perker luder ha ha' med sort spraymaling på den store glasrude til salonen, og en gennemgang af overvågningsmaterialet viser, at to hætteklædte mænd står bag hærværket.

Læs også

Politi deler voldsomme optagelser: Hætteklædte unge sætter ild til biler med benzin

 

Odder Avis skriver, at Shikho Isso tidligere på ugen fik besøg af byens borgmester og kommunaldirektør i alonen, da de lokale politiske kræfter ønskede at vise deres støtte til frisøren. 

- Det er ikke i orden, at der bliver begået hærværk mod Odder Barbershop. Vi støtter dig, lød budskabet fra de kommunale skikkelser til Shikho Isso.

Den moralske opbakning har dog ikke fået de ukente gerningsmænd til at stoppe deres chikane af frisøren, der tidligt onsdag morgen måtte ringe til en glarmesteren og fjerne endnu en sten ved den knuste rude.

 

Dagens Gossip