Ung dansker død med corona

Foto: Shutterstock.com

Et dansk statsborger i alderen 10 til 19 år er gået bort efter smitte med covid-19.

Selvom corona fylder mindre i hverdagen i Danmark, så er der fortsat folk der bliver smittet, folk der bliver indlagt og desværre også folk, der ender med at dø efter smitte.

De fleste dødsfald i Danmark har været personer af den ældre generation, men enkelte unge har også mistet livet efter smitte med covid-19.

Læs også

Dejlig nyhed: Andrea Elisabeth Rudolph gør comeback

Nu er det desværre sket igen.

Det er B.T der har fået dette bekræftet i en mail af Statens Serum Institut, da en person i alderen 10 til 19 år er afgået ved døden efter smitte med covid-19.

Dødsfaldet fandt sted i går onsdag den 20. oktober, og det var i Region Nordjylland.

“Vi kan bekræfte at der onsdag den 20. oktober 2021 blev registreret et covid-19-relateret dødsfald i aldersgruppen 10-19 år fra Region Nordjylland,” lyder beskeden fra Statens Serum Institut til B.T.

Siden coronasmitten begyndte at blive registreret i Danmark, har der været 371.286 smittede med virussen. Derudover har 2.694 personer mistet livet siden pandemiens begyndelse.

Det skal dog understreges, at det ikke er sikkert, at corona har været dødsårsagen i alle dødsfald. Tallet er blot antallet af danskere, der har mistet livet, mens de har været smittet med covid-19.

I løbet af de seneste 24 timer er 1.127 personer blevet bekræftet smittet med covid-19 herhjemme.

Læs også

99,7% er færdigvaccineret: Nu har de landets næsthøjeste smittetryk