Ung mand chokerer i Kvickly

Foto: Shutterstock.com.

Kunder i Kvickly søndag morgen var sikkert i tvivl om, hvorvidt de drømte eller var vågne. En ung man chokerede nemlig kunderne.

Nattelivet er efter en lang nedlukning genåbnet. Nu er der derfor igen mulighed for at feste natten lang. 

Om den unge mand der gik ind i Kvickly søndag morgen, kom direkte fra byen er ikke beskrevet - men man må formode, at han inden havde haft en festlig nat.

Læs også

Kendt skuespiller forsvundet på fjerde døgn

Allerede kl. 07.07 søndag morgen gik han ind i Kvickly på Kvægtorvet i Næstved. Her satte den unge mand kursen mod dametøjsafdelingen, hvor han smed - næsten - alt sit tøj. Dog beholdte han sine underbukser på. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. 

Efterfølgende nægtede han at forlade butikken, og derfor måtte en af politiets patruljer rykke ud og hjælpe ham. Dog endte han med at få sig en sigtelse med på vejen, da det viste sig, at han havde tabt en ulovligt kniv idet han kom ind i butikken. 

Butikstyv i bar overkrop

Kvickly i Næstved er dog ikke de eneste, som har haft problemer med besøgende i lidt for lidt tøj. 

Søndag eftermiddag var den også gal i Køge, hvor en 40-årig mand forsøgte at stjæle i en 7-Eleven butik.

Omkring kl. 17.00 søndag eftermiddag forsøgte manden at stjæle 12 øl, i 7-Eleven i stationsbygningen i Slagelse, hvorefter han tog flugten.

Forklaringen på den bare overkrop kan måske findes i, at manden forsøgte at gemme øllene sin t-shirt, som han havde taget af.

I første omgang stak manden af og løb ned på perronen, hvor han tog toget nordpå. Den gik dog ikke - og at han blev efterfølgende anholdt på Ruds-Vedby togstation og sigtet for butikstyveri. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Læs også

Diana opdagede sin fars utroskab: Fik sit livs chok, da hun opdagede med hvem

 

 

Dagens Gossip