Kendt skuespiller forsvundet på fjerde døgn

Foto: Shutterstock

Der er mange fans af serien Doctor Who og netop de fans vil nikke genkendende til komiker og skuespiller Tanya Fear. Hun er forsvundet nu på fjerdedagen.

Update: Tanya Fear er blevet fundet i god behold, det skriver mediet Sky News. 

Skuespilleren er blevet meldt savnet af sin familie. Sidst skuespillerinden er blevet set, var det omkring Hollywood-Bowl-området. Det skete i torsdag den 9. september.

Der er forlydende om, at nogen måske har spottet skuespillerinden søndag i et supermarked i Santa Monica. Det er dog stadig uden, at hendes familie gar hørt fra hende.

Tanya Fears familie bor i England. Den britiske skuespiller er dog rykket til Los Angeles for at forfølge sin karriere.

Skuespillerens manager har heller ikke set hende den sidste uge, men udtaler, at han så hende for en uge siden, hvor hun havde det 'strålende'.

"Siden hun kom til Los Angeles, har hun haft gang i sin karriere, og den er kun lige begyndt," udtaler Alex Cole, der er manger for Tanya Fear. "Vi er selvfølgelig bekymrede og håber, vi indser, at det her bare er en simpel misforståelse, og at vi finder hende."

Der er oprettet et hashtag til brug for at finde komikeren og skuespilleren, der for nyligt debuterede på den kendte comedyklub HaHa Comedy Club.

Læs også

Færdig hos DR: “Der er brug for en ny start”

 

 

Dagens Gossip