Unge mænd tyrede æg efter studenter: Studentervogn blev forfulgt i timevis

Foto: Presse-fotos.dk

Studenter over hele landet fejrer i disse dage afslutningen på deres gymnasiale uddannelse. For en gruppe studerende blev denne dag dog ødelagt af en gruppe unge mænd, der chikanerede og kastede æg efter de studerende.

Mediet Presse-fotos.dk beretter om historien, hvor en studentervogn blev udsat for en timelang chikane af en gruppe unge mænd. 

En anonym kilde har fortalt til mediet, at der fulgte en Mercedes efter studentervognen i flere timer, og at det flere gange lykkedes bilen at få bragt studentervognen til standsning.

Læs også

Heidi fik tilsendt et børnebillede af sin mor: Så fik hun et kæmpe chok

I det øjeblik studentervognen standsede, væltede det ud med unge mænd, der kastede æg og andre ting efter de studerende, der sad inde i vognen.

Som om det ikke var nok, så dukkede yderligere to biler op senere på dagen, hvor de sammen med den sorte Mercedes fortsatte med at chikanere de studerende.

Derefter deltog flere unge mænd i chikanen, også når de fik bragt studentervognen til standsning.

“Det skete bl.a. ved et lyskryds i Ballerup. På et tidspunkt kørte føreren af den Mercedes også ind foran studentervognen for at få den til at standse. Og så blev der igen kastet,” fortæller den anonyme kilde til presse-fotos.dk.

Foto: Presse-fotos.dk

Chikanen stod på det meste af dagen, og det stoppede først i løbet af aftenen om lørdagen.

I første omgang er sagen ikke blevet meldt til politiet, men flere af de studerende der sad ombord på vognen, overvejer om det skal ske.

Der er mange billeder af de unge mænd, der tiltog i chikanen, og dermed bør det være en let sag for politiet, hvis de altså får en anmeldelse.

Læs også

Børnehave med opråb til forældre: ‘Er du ikke glad for at se dit barn?’

 

 

Dagens Gossip