Usmageligt: Gerningsmænd satte ild til sovende Hus Forbi-sælger

Foto: Shutterstock.com

Politiet i Nordsjælland er i øjeblikket i færd med at efterforske en usmagelig sag, da gerningsmænd natten til mandag havde sat ild til en sovepose, hvor i der lå en hjemløs mand og sov.

En 55-årig hjemløs Hus Forbi-sælger, havde lagt sig til at sove under et halvtag på Skodsborg Station, og han vågnede brat ved, at der pludselig var ild i sin sovepose. I døgnrapporten hos politiet, står der, at den 55-årige hjemløse mand, fik held til at slukke ilden med sine handsker, og han fik derfor ikke nogen brandskader på kroppen.

Den hjemløse mente, at han kunne lugte brandbare væsker, efter at han havde slukket for ilden, men han kunne ikke høre eller se nogle personer i nærheden.

Ret beset kunne det jo være et drabsforsøg

Det var en 61-årig mand fra Skodsborg, der tog kontakt til politiet, da han igennem længere tid har haft kontakt til den hjemløse mand, som han har hjulpet i flere ombæringer. Politiet beretter, at det er en alvorlig hændelsen, og at de er i færd med at efterforske sagen, som ret beset kunne være et drabsforsøg.

”Vi tager sagen meget alvorligt, og vi har oprettet det som en kvalificeret voldssag med mulighed for, at det også kan ændre sig til noget andet. Ret beset kunne det jo være drabsforsøg,” fortæller Henrik Gunst politikommissær ved Nordsjællands Politi til TV2 Lorry.

Politiet undersøger soveposen for tekniske spor, ligesom de også gennemser videoovervågningen for Skodsborg Station, for at finde eventuelle gerningsmænd.

Hjemløse vækket ved at få tæsk

Situationen med den 55-årige Hus Forbi-sælger er ikke første gang, at man hører om folk, der er usmagelig mod hjemløse. Hos de hjemløses landsorganisation SAND, kalder han hele hændelsen for pervers, og fortæller om andre episoder, hvor hjemløse er blevet vækket af folk, der pludselig er begyndt at tæske løs på dem.

”Jeg har snakket med hjemløse, der er vågnet ved, at der står en gruppe og tæsker løs på dem. Jeg har hørt om folk, der er vågnet ved, at folk tisser på dem. Men jeg har aldrig før hørt om nogen, der er vågnet ved, at nogen satte ild til dem,” fortæller Rani Henriksen, der er formand for organisationen.

Politiet forsøger at klargøre, hvornår der præcist er sat ild til soveposen. De vil gerne høre fra dig, hvis du tilfældigvis skulle have set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på 114.

Læs også

Gæster tilkaldte politiet: Oralsex i Viborg Svømmehal

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip