Gæster tilkaldte politiet: Oralsex i Viborg Svømmehal

Gæsterne i Viborg Svømmehal troede formentlig, at de så syner, da de var på vej ind i mændenes sauna. Her sad nemlig to unge mænd og udførte oralsex på hinanden.

Politiet blev tilkaldt til en noget besynderligt situation, da to mænd åbenbart fik det lidt for hedt i saunaen i en svømmehal, så de valgte at give hinanden oralsex midt på stedet.

Man kommer ud for lidt af hvert som politibetjent, men mon ikke det var sin første af slagsen for de betjente, der blev sendt ud til Viborg Svømmehal i går tirsdag den 5. februar. Klokken 16:38 fik politiet nemlig en anmeldelse fra en af svømmehallens gæster om, at to mænd var godt i gang med at give hinanden oralsex midt inde i saunaen.

De unge mænd valgte uden at tage hensyn til andre at begynde på oralsex, og det må man altså ikke på offentlig grund. Det kan straffes med blufærdighedskrænkelse, og det var lige netop hvad der skete.

Da politiet ankom til svømmehallen, fik de fat i den ene af de to mænd. Det viste sig at være en 33-årig mand fra Viborg. Vedkommende som han var sammen med, fik politiet ikke talt med, men de er klar over, hvem personen er, da de kunne se ham på videoovervågningen fra indgangen til svømmehallen.

Ekstra vagt i omklædningsrummet

Joan Kjær Andersen der er inspektør i Viborg Svømmehal, er mildest talt vred over episoden, hvor de to mænd har udsat gæsterne i svømmehallen for en krænkende adfærd.

”Det hører sig ikke til i det offentlige rum. Man skal kunne være her uden at blive krænket, så det er naturligvis ikke noget, som vi accepterer her. Det er heldigvis ikke noget, som sker så tit, men vi er meget opmærksomme, når det sker,” fortæller hun til Viborg Folkeblad.

Da det grundet privatlivets fred ikke er lovligt at sætte videoovervågning op i et omklædningsrum, har svømmehallen i stedet valgt at sætte ekstra personale ind, så der kan være vagt på de tidspunkter, hvor problemerne kan være størst.

”Vi er meget opmærksomme på situationen, og vi har netop besluttet at sætte ekstra personale i herrernes omklædningsrum. Konkret vil det betyde, at der vil være fast vagt i omklædningsrummet i de perioder, hvor vi har en mistanke om, at problemerne er størst. Og så vil vi selvfølgelig kontakte politiet, så snart vi er opmærksomme på, at der er sket noget,” lyder det fra inspektøren.

De to mænd bliver sigtet for blufærdighedskrænkelse, ligesom de også er blevet bortvist fra Viborg Svømmehal, hvor de ikke er ønsket som gæster igen. Det skriver Midt-og Vestjyllands Politi.

Læs også

Mærkeligt: 25-årig var i et forhold med en kakerlak i et år

 

 

Dagens Gossip