Vanvittigt vejr i Danmark: DMI siger Skybrud, torden og 30 grader

Foto: Shutterstock.com

Det bliver en bizar dag i dag, hvis vi tager et kig på vejret. Vi kan få helt op til 30 grader, men DMI melder også, at der er risiko for både torden og skybrud.

De fleste vil nok godt skrive under på, at vejret i Danmark er af en helt særlig støbning. Pludselig er det frygteligt varmt, så bliver det bidende koldt, og så bliver det varmt igen.

Heldigvis er varmen atter over os, men i dag bliver en meget specielt dag, hvor vejret i den grad kan svinge. DMI er således ude med flere forskellige advarsler. Både for den hedebølge, der i øjeblikket er over landet, og som forventes at vare indtil onsdag aften, og så de varsler der er for skybrud og torden.

Temperaturen kan nemlig ramme intet mindre end 30 grader i løbet af dagen, men vi skal også forvente, at vi kan blive særdeles våde. Et skybrud ligger nemlig og luer over Danmark, og samtidig meldes et frygteligt tordenvejr også på vej.

Læs også

Heroisk hund redder ejer fra hajangreb

Dermed er der reelt en mulighed for, at du kan stå i 30 graders varme, og pludselig åbner himlen sig, og sender massive mængder regn af sted, mens det buldrer og brager.

Der forventes at kunne falde omkring 15 millimeter regn på 30 minutter ved et skybrud. Det forventes lokalt i landet, men det kan komme hvor som helst.

Vejret resten af ugen

Tager vi et kig på vejret for resten af ugen, så bliver det faktisk rigtig flot. I morgen onsdag fortsætter hedebølgen, og derfor skal du ikke blive overrasket, hvis temperaturen viser 30 grader.

Den gennemsnitlige temperatur vil ligge på mellem 23 og 28 grader, men lokalt vil der kunne komme op til 30 grader i løbet af dagen. Nattens temperatur vil ligge på omkring 15 til 20 grader, så der er risiko for, at vi får endnu en tropenat onsdag.

Torsdag falder temperaturen en anelse. Vi får mellem 19 og 25 grader i løbet af dagen. Nattetemperaturen vil ligge mellem 12 og 17 grader.

Fredag vil temperaturen ligge på mellem 18 og 23 grader. Der vil komme en del vind, men det vil primært holde tørt.

Lørdag stiger temperaturen lidt igen. Vi får mellem 20 og 25 grader. Der vil være tørt med en del sol, mens der i den nordlige del af Danmark vil være lidt mere skyet.

Søndag får vi både byger og sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 17 og 22 grader.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

 

 

Dagens Gossip